Nooga on moderni digitaaliseen kirjanpitoon keskittyvä yritys, joka auttaa asiakasyrityksiään menestymään. Tarjoamme kolmen eri alan palveluita: taloushallinto, järjestelmien integrointi sekä konsultointipalvelut. Tavoitteenamme on yksinkertaistaa asiakkaan työpäivää, auttaa liiketoiminnan seuraamisessa ja toimia asiakkaan tukipilarina suurien muutosten ollessa ajankohtaisia.

Tällä hetkellä Noogalla työskentelee yhteensä noin 60 työntekijää toimistoillamme Espoossa, Kokkolassa, Närpiössä, Pietarsaaressa, Turussa ja Vaasassa. Etsimme ja rekrytoimme jatkuvasti lahjakkaita, sosiaalisia ja joustavia ihmisiä täydentämään kasvavaa tiimiämme.

Nooga työpaikkana:

  • matala hierarkia ja hyvät mahdollisuudet vaikuttaa päätöksiin
  • joustavat työajat ja mahdollisuudet etätyöhön
  • kilpailukykyiset palkat ja hyvät työsuhde-edut
  • mahtavat työkaverit ja viihtyisä työympäristö

Oletko kiinnostunut liittymään tiimiimme? Kuulemme mielellämme sinusta! Jos et löydä sinulle sopivaa työtä avoimien paikkojen joukosta sivun lopussa, voit lähettää avoimen hakemuksen lomakkeen kautta.

Nooga on Great Place To Work-sertifioitu. Prosessi sertifioinnin saamiseksi alkoi syksyllä 2019, kun Nooga oli mukana Great Place to Work-sertifioinnin vaatimassa arviointiprosessissa. Yritystoimintaa arvioitiin sekä työntekijöiden että johtajien näkökulmista. 2020 Nooga sijoittui 7. sijalle pienyritysten sarjassa. Syksyllä 2020 sertifiointi uusittiin. Huhtikuun lopussa 2021 kun Suomen Parhaat Työpaikat 2021 julkaistiin, Nooga sijoittui toiseksi pienyritysten sarjassa. Myös 2022 Nooga sijoittui parhaiden työpaikkojen joukossa. Kun henkilöstön määrä ylitti 50 henkilöä, Nooga ei enää kuulunut pienten yritysten luokkaan. Huhtikuun lopussa 2023 Nooga sai juhlia hienoa viidettä sijaa Suomen Parhaiden Työpaikkojen joukossa, mutta nyt keskisuurten yritysten luokassa. Vuonna 2024 Nooga oli myös Suomen parhaiden työpaikkojen joukossa sijoittuen maan neljänneksi parhaaksi työpaikaksi. Tämä osoittaa, että panostus henkilöstön hyvinvointiin tuottaa tulosta myös silloin, kun työntekijöiden määrä kasvaa.

Noogan Great Place To Work-sertifiointi 2019, lue lisää:
https://www.nooga.fi/nooga-sai-great-place-to-work-sertifikaatin/

Nooga sijoittui toiseksi pienyritysten sarjassa kun Suomen Parhaat Työpaikat 2021 julkaistiin, lue lisää:
https://www.nooga.fi/nooga-suomen-parhaiden-tyopaikkojen-joukossa-sijoittui-toiseksi/

HR-asiantuntija Linda kertoo millaista on työskennellä Noogalla: https://www.nooga.fi/nooga-together-team/

Avoin hakemus

Avoimet hakemukset

Aikaisemmat hakemukset