Tule meille töihin

Nooga on moderni digitaaliseen kirjanpitoon keskittyvä yritys, joka auttaa asiakasyrityksiään menestymään. Tarjoamme kolmen eri alan palveluita: taloushallinto, järjestelmien integrointi sekä konsultointipalvelut. Tavoitteenamme on yksinkertaistaa asiakkaan työpäivää, auttaa liiketoiminnan seuraamisessa ja toimia asiakkaan tukipilarina suurien muutosten ollessa ajankohtaisia.

Tällä hetkellä Noogalla työskentelee yhteensä 48 työntekijää toimistoillamme Helsingissä, Kokkolassa, Närpiössä, Pietarsaaressa, Turussa ja Vaasassa. Etsimme ja rekrytoimme jatkuvasti lahjakkaita, sosiaalisia ja joustavia ihmisiä täydentämään kasvavaa tiimiämme.

Nooga työpaikkana:

  • matala hierarkia ja hyvät mahdollisuudet vaikuttaa päätöksiin
  • joustavat työajat ja mahdollisuudet etätyöhön
  • kilpailukykyiset palkat ja hyvät työsuhde-edut
  • mahtavat työkaverit ja viihtyisä työympäristö

Oletko kiinnostunut liittymään tiimiimme? Kuulemme mielellämme sinusta! Jos et löydä sinulle sopivaa työtä avoimien paikkojen joukosta, voit lähettää avoimen hakemuksen lomakkeen kautta.

Nooga on Great Place To Work-sertifioitu. Prosessi sertifioinnin saamiseksi alkoi syksyllä 2019, kun Nooga oli mukana Great Place to Work-sertifioinnin vaatimassa arviointiprosessissa. Yritystoimintaa arvioitiin sekä työntekijöiden että johtajien näkökulmista. Viime vuonna Nooga sijoittui 7. sijalle pienyritysten sarjassa. Syksyllä 2020 sertifiointi uusittiin. Huhtikuun lopussa 2021 kun Suomen Parhaat Työpaikat 2021 julkaistiin, Nooga sijoittui toiseksi pienyritysten sarjassa.

Noogan Great Place To Work-sertifiointi 2019, lue lisää:
https://www.nooga.fi/nooga-sai-great-place-to-work-sertifikaatin/

Nooga sijoittui toiseksi pienyritysten sarjassa kun Suomen Parhaat Työpaikat 2021 julkaistiin, lue lisää:
https://www.nooga.fi/nooga-suomen-parhaiden-tyopaikkojen-joukossa-sijoittui-toiseksi/

Avoin hakemus

Aikaisemmat hakemukset