Aikaisemmat hakemukset, Aikaisemmat hakemukset

Palkanlaskija

10.06.2022

Nooga on moderni digitaalinen toimisto, joka auttaa asiakasyrityksiään menestymään. Tarjoamme taloushallintopalveluita, talousohjausta, liiketoiminnan kehittämistä ja liiketoiminnassa tarvittavia järjestelmäpalveluita. Meillä on toimistot Helsingissä, Kokkolassa, Närpiössä, Pietarsaaressa, Turussa ja Vaasassa. Tavoitteenamme on kasvaa yhdeksi johtavista yrityksistä alallamme tulevien vuosien aikana. 

Noogan perustajina on joukko yrittäjiä, jotka ovat aikaisemmin työskennelleet konsultteina ja johtajina eri yrityksissä ja organisaatioissa. Tällä hetkellä Noogalla työskentelee 50 työntekijää, joita yhdistää aito kiinnostus asiakkaidemme toiminnan kehittämiseen, tehostamiseen sekä liiketoiminnan viemiseen uudelle tasolle. 

Haemme nyt tiimimme palkanlaskijaa

Etsimme sinua, joka haluat työskennellä palkanlaskennan parissa modernilla tavalla. Olet vastuuntuntoinen henkilö, joka työskentelee tehtävien parissa systemaattisesti ja analyyttisesti. Osaat työskennellä itsenäisesti, sekä myös tiimissä. Olet aidosti kiinnostunut auttamaan yrityksiä pysymään ajan tasalla taloudestaan, modernin tekniikan avulla. Suomen kielen lisäksi, sinulta löytyy myös hyvät ruotsin kielen taidot. Arvostamme, jos sinulla on aiempaa kokemusta palkanlaskennasta.

Tarjoamme mielenkiintoisen työpaikan ja hyvät kehittymismahdollisuudet modernissa yrityksessä. Voit työskennellä konttoreissamme ja/tai etänä.

Me Noogalla tiedämme, että ala vaatii paljon tekijöiltä ja pidämme siksi hyvää huolta työntekijöistämme. Tavoitteemme on, että meillä on alan tyytyväisimmät työntekijät. Vuonna 2022 saimme jälleen Great Place to Work-sertifioinnin. Sijoituimme kolmatta vuotta peräkkäin Suomen 20 parhaan työpaikan joukossa, pienten yritysten sarjassa. Uskomme, että jos työntekijämme viihtyvät myös asiakkaamme ovat alan tyytyväisimpiä.

Oletko kiinnostunut liittymään osaksi tiimiämme? Kuulisimme sinusta mielellämme lisää! 

Jätäthän hakemuksesi ja CV:si hakulomakkeen kautta. Täytämme paikan kun löydämme sopivan henkilön tehtävään! Lisätietoja antaa Linda Granberg, sähköposti: linda.granberg@nooga.fi tai puh. +358 40 8696 093.