perustettiin
2016
 

toimistot
6
paikkakunnalla

palveluita
3
eri alalta

Nooga team
60
asiantuntijaa

Nooga tarjoaa taloushallintopalveluita, talousohjausta, liiketoiminnan kehittämistä ja liiketoiminnassa tarvittavia järjestelmäpalveluita. Yhtiömme perustettiin 2016 Pietarsaaressa ja tiimiimme kuuluu noin 60 energistä huipputekijää. Digitaalinen toimintamallimme mahdollistaa asiakkaidemme palvelun valtakunnallisesti, mutta lisäksi löydät meidät fyysisesti Espoosta, Kokkolasta, Närpiöstä, Pietarsaaresta, Vaasasta ja Turusta.

Noogan arvot

Nooga sai Great Place to Work sertifikaatin 2019 – 2020. Pidämme tiimistämme erinomaista huolta ja uskomme heidän viihtyvyyden näkyvän asiakkaillemme laadukkaana palveluna ja alan parhaimpana asiakaskokemuksena.

Kokosimme huipputiimin. Tiimiläisemme ovat työskennelleet yritysjohtajina, liiketoiminnan kehittäjinä ja yrittäjinä. Meidän kaikkien yhteisenä intressinä on aito halu tukea yrityksiä saavuttamaan tavoitteensa ja viemään toimintansa seuraavalle tasolle.

Voimme tarjota yrityksellesi sujuvan taloushallinnon ja toteuttaa järjestelmien välisen kommunikoinnin asianmukaiselle tasolle. Jos yrityksesi on muutosten edessä, voimme toimia keskustelukumppanina, neuvonantajana ja toimeenpanijana.

Nooga on strateginen kumppani, joka tukee asiakkaidensa ydinliiketoimintaa. Yhdessä voimme keskittyä menestykseenne.

Lue lisää
taloushallintopalveluistamme
talousohjauksesta ja liiketoiminnan kehittämisen palveluista
järjestelmäpalveluistamme

Mikä on yrityksellesi ajankohtaista?

  • Kasvu
  • Kannattavuus
  • Kansainvälistyminen
  • Omistajatahto
  • Toimiva työyhteisö
  • Digitalisointi