Aikaisemmat hakemukset

Nooga Young Professionals -ohjelma – tulevaisuuden tekijäksi Helsinkiin tai Turkuun

16.11.2020

Nooga on moderni ratkaisukumppani, joka auttaa asiakasyrityksiään menestymään. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaista tukea kolmella eri alueella: taloushallinto, liiketoiminnan kehittäminen ja järjestelmät. Meillä on toimistot Pietarsaaressa, Kokkolassa, Vaasassa ja Uudessakaupungissa. Tavoitteenamme on kasvaa yhdeksi johtavista yrityksistä alallamme tulevien vuosien aikana. Noogan perustajina on joukko yrittäjiä, jotka ovat aikaisemmin työskennelleet konsultteina ja johtajina eri yrityksissä ja organisaatioissa. Tällä hetkellä Noogalla työskentelee yli 25 työntekijää, joita yhdistää aito kiinnostus asiakkaidemme toiminnan kehittämiseen, tehostamiseen sekä liiketoiminnan viemiseen uudelle tasolle.

Haemme nyt osa-aikaisia tulevaisuuden tekijöitä Helsinkiin tai Turkuun.

Etsimme sinua, joka suhtaudut intohimoisesti asiakaskokemukseen, myyntiin ja liiketoiminta-alueisiimme. Haluat työskennellä ihmisten parissa ja haasteet saavat sinut innostumaan. Olet vastuuntuntoinen henkilö, joka työskentelee tehtävien parissa systemaattisesti. Sinulla on hyvä suomen, ruotsin ja englannin kielitaito. Ohjelma sopii liiketalouden opiskelijoille, jotka haluavat perehtyä kattavasti toimialaan ja nauttivat tehtävän myyntipainotteisuudesta.

Tarjoamme dynaamisen työpaikan ja hyvät kehittymismahdollisuudet. Me Noogalla tiedämme, että ala vaatii paljon tekijöiltä ja pidämme siksi hyvää huolta työntekijöistämme. Tavoitteemme on, että meillä on alan tyytyväisimmät työntekijät ja vuonna 2019 saimme Great Place to Work-sertifioinnin. Uskomme, että jos työntekijämme viihtyvät, myös asiakkaamme ovat alan tyytyväisimpiä.

Oletko kiinnostunut liittymään osaksi tiimiämme? Kuulisimme sinusta mielellämme lisää! 

Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si timo.rasanen@nooga.fi 11.12.2020 mennessä. Lisätietoja antaa Timo Räsänen, puh. +358 500 78 78 78.