Aikaisemmat hakemukset

Taloushallinnon asiantuntija Kokkolaan

07.01.2021

Nooga on moderni digitaalinen toimisto, joka auttaa asiakasyrityksiään menestymään. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaista tukea kolmella eri alueella:

Meillä on toimistot Pietarsaaressa, Kokkolassa, Vaasassa ja Uudessakaupungissa. Tavoitteenamme on kasvaa yhdeksi johtavista yrityksistä alallamme tulevien vuosien aikana. 

Noogan perustajina on joukko yrittäjiä, jotka ovat aikaisemmin työskennelleet konsultteina ja johtajina eri yrityksissä ja organisaatioissa.

Tällä hetkellä Noogalla työskentelee yli 25 työntekijää, joita yhdistää aito kiinnostus asiakkaidemme toiminnan kehittämiseen, tehostamiseen sekä liiketoiminnan viemiseen uudelle tasolle. 

Haemme nyt taloushallinnon asiantuntijaa Kokkolaan.

Etsimme sinua, joka haluat työskennellä kirjanpidon parissa modernilla tavalla. Olet vastuuntuntoinen henkilö, joka työskentelee tehtävien parissa systemaattisesti ja analyyttisesti.

Osaat työskennellä itsenäisesti, sekä myös tiimissä. Olet aidosti kiinnostunut auttamaan yrityksiä pysymään ajan tasalla taloudestaan, modernin tekniikan avulla. Suomen kielen lisäksi, sinulta löytyy myös hyvät ruotsin kielen taidot. Arvostamme, jos sinulla on aiempaa kokemusta kirjanpitotyöstä.

Tarjoamme dynaamisen työpaikan ja hyvät kehittymismahdollisuudet. Me Noogalla tiedämme, että ala vaatii paljon tekijöiltä ja pidämme siksi hyvää huolta työntekijöistämme.

Tavoitteemme on, että meillä on alan tyytyväisimmät työntekijät ja vuonna 2020 saimme jälleen Great Place to Work-sertifioinnin. Uskomme, että jos työntekijämme viihtyvät myös asiakkaamme ovat alan tyytyväisimpiä.

Oletko kiinnostunut liittymään osaksi tiimiämme? Kuulisimme sinusta mielellämme lisää! 

Jätäthän hakemuksesi ja CV:si hakulomakkeen kautta. Täytämme paikan kun löydämme sopivan henkilön tehtävään! Lisätietoja voit kysyä Monikalta!

Monika Ahlskog
monika.ahlskog@nooga.fi
+358 50 4147 120

Jätä hakemuksesi tästä