Aikaisemmat hakemukset, Työpaikat

Haemme nyt tiimimme palkanlaskijaa

25.01.2023

Nooga on moderni digitaalinen tilitoimisto, joka auttaa asiakasyrityksiään menestymään. Tarjoamme taloushallintopalveluita, talousohjausta, liiketoiminnan kehittämistä ja liiketoiminnassa tarvittavia järjestelmäpalveluita. Syyskuusta 2022 Nooga on Accountor Services Oy:n tytäryhtiö.

T√§ll√§ hetkell√§ meill√§ on tiimiss√§mme yli 50 osaajaa, joita yhdist√§√§ aito kiinnostus asiakkaidemme toiminnan kehitt√§miseen, tehostamiseen sek√§ liiketoiminnan viemiseen uudelle tasolle. 

Haemme nyt tiimimme palkanlaskijaa

Etsimme sinua, joka haluat työskennellä palkanlaskennan parissa modernilla tavalla. Olet vastuuntuntoinen henkilö, joka työskentelee tehtävien parissa systemaattisesti ja analyyttisesti. Osaat työskennellä itsenäisesti, sekä myös tiimissä. Suomen kielen lisäksi, sinulta löytyy myös hyvät ruotsin ja englannin kielen taidot. Arvostamme, jos sinulla on aiempaa kokemusta palkanlaskennasta.

Tarjoamme mielenkiintoisen ty√∂paikan ja hyv√§t kehittymis- ja koulutusmahdollisuudet modernissa yrityksess√§. Meill√§ on matala hierarkia, joustavat ty√∂ajat, kilpailukykyiset palkat ja edut sek√§ mahtavat ty√∂kaverit ja viihtyis√§ ty√∂ymp√§rist√∂.‚ÄĮVoit ty√∂skennell√§ toimistoissamme ja/tai et√§n√§. Noogalla on toimistot Helsingiss√§, Kokkolassa, N√§rpi√∂ss√§, Pietarsaaressa, Turussa ja Vaasassa. 

Me Noogalla tiedämme, että ala vaatii paljon tekijöiltä ja pidämme siksi hyvää huolta työntekijöistämme. Tavoitteemme on, että meillä on alan tyytyväisimmät työntekijät. Vuonna 2022 saimme jälleen Great Place to Work-sertifioinnin. Sijoituimme kolmatta vuotta peräkkäin Suomen 20 parhaan työpaikan joukkoon, pienten yritysten sarjassa. Uskomme, että jos työntekijämme viihtyvät myös asiakkaamme ovat alan tyytyväisimpiä.

Oletko kiinnostunut liittym√§√§n osaksi tiimi√§mme? Kuulisimme sinusta mielell√§mme lis√§√§! 

J√§t√§th√§n hakemuksesi ja CV:si hakulomakkeen kautta. T√§yt√§mme paikan kun l√∂yd√§mme sopivan henkil√∂n teht√§v√§√§n! Lis√§tietoja antaa Linda Granberg, s√§hk√∂posti: linda.granberg@nooga.fi tai puh. +358 40 8696 093.