Aikaisemmat hakemukset

Palkkahallinnon asiantuntija ja taloushallinnon asiantuntija

12.02.2020

Haemme nyt palkkahallinnon asiantuntijaa sekä taloushallinnon asiantuntijaa tilitoimistoomme ensisijaisesti Kokkolaan. Nooga on moderni digitaalinen tilitoimisto, joka haluaa auttaa yrittäjiä pysymään paremmin perillä taloudestaan. 

Palkkahallinnon asiantuntija

Etsimme sinua, joka haluat työskennellä palkanlaskennan parissa modernilla tavalla. Olet perillä työlainsäädännöstä ja työehtosopimuksista ja haluat pysyä mukana alalla tapahtuvissa muutoksissa. Olet vastuuntuntoinen henkilö, joka työskentelee tehtävien parissa systemaattisesti ja analyyttisesti. Osaat työskennellä itsenäisesti, sekä myös tiimissä. Suomen kielen lisäksi, sinulta löytyy myös hyvät ruotsin kielen taidot. Työ on kokoaikainen.

Taloushallinnon asiantuntija

Etsimme sinua, joka haluat työskennellä kirjanpidon parissa modernilla tavalla. Olet vastuuntuntoinen henkilö, joka työskentelee tehtävien parissa systemaattisesti ja analyyttisesti. Osaat työskennellä itsenäisesti, sekä myös tiimissä. Olet aidosti kiinnostunut auttamaan yrityksiä pysymään ajan tasalla taloudestaan, modernin tekniikan avulla. Suomen kielen lisäksi, sinulta löytyy myös hyvät ruotsin kielen taidot. Työ on kokoaikainen.

Tarjoamme dynaamisen työpaikan ja hyvät kehittymismahdollisuudet. Me Noogalla tiedämme, että ala vaatii paljon tekijöiltä ja pidämme siksi hyvää huolta työntekijöistämme. Tavoitteemme on, että meillä on alan tyytyväisimmät työntekijät. Uskomme, että sen myötä myös asiakkaamme ovat alan tyytyväisimpiä.

Täytämme paikat heti, kun löydämme sopivat henkilöt tehtäviin!

Oletko kiinnostunut? Jätä hakemus ja CV hakulomakkeen kautta.

Lisätietoja antaa Monika Ahlskog. Hänen yhteystietonsa:
monika.ahlskog@nooga.fi
+358 50 4147 120