Aikaisemmat hakemukset, Työpaikat

Tule meille kesätöihin – hae Nooga Academyyn

09.01.2023

Hakuaika on päättynyt

Oletko opintojesi loppuvaiheessa ja valmis uusiin haasteisiin? Hae Nooga Academyyn! Meillä voit työskennellä kirjanpidon, palkanlaskennan ja järjestelmien parissa kesällä 2023.

Sinut valitessamme, saat kesätyön lisäksi räätälöidyn koulutuksen Noogalta sekä mahdollisuuden erikoistumiseen. Jos viihdymme toistemme kanssa, sinulla on mahdollisuus jatkaa työtä myös syksyllä.

Miten se tapahtuu?

Hae Nooga Academyyn lomakkeemme kautta viimeistään 12. helmikuuta 2023. Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman nopeasti, sillä aloitamme haastatteluprosessin jo ennen haun sulkeutumista.

Hakemuksessa valitset seuraavista suuntauksista Nooga Academyssa:

Taloushallinnon asiantuntija

Tämä työ sopii sinulle, joka haluat työskennellä kirjanpidon parissa modernilla tavalla. Olet vastuuntuntoinen henkilö, joka työskentelee tehtävien parissa systemaattisesti ja analyyttisesti. Osaat työskennellä itsenäisesti, mutta toimit myös hyvin ryhmässä. Olet aidosti kiinnostunut auttamaan yrityksiä pysymään ajan tasalla taloudestaan modernin tekniikan avulla. 

Palkanlaskennan asiantuntija

Tämä työ sopii sinulle, joka haluat työskennellä palkanlaskennan parissa modernilla tavalla ja olet kiinnostunut työlainsäädännöstä. Olet huolellinen ja vastuuntuntoinen henkilö, joka työskentelee tehtävien parissa systemaattisesti ja analyyttisesti. Osaat työskennellä itsenäisesti, mutta toimit myös hyvin ryhmässä.

Järjestelmäasiantuntija

Tämä työ sopii sinulle, joka olet kiinnostunut teknologiasta ja haluat auttaa yrittäjiä yksinkertaistamaan työarkeaan uuden tekniikan avulla. Oletko kiinnostunut järjestelmistä ja digitaalisista työkaluista? Silloin järjestelmäasiantuntijan työ voisi sopia sinulle. Saat työskennellä uusien asiakkaiden käyttöönoton, tietojenkäsittelyn ja tukikysymysten parissa.


Nooga Academy kestää toukokuun lopusta elokuun loppuun. Työssäsi tulet saamaan ohjausta, mutta tulet myös työskentelemään itsenäisesti projektien ja asiakkaiden parissa. Koulutus alkaa yhteisellä aloituksella toimistossamme Pietarsaaressa. Sen jälkeen jatkamme työtä Helsingissä, Kokkolassa, Närpiössä, Pietarsaaressa, Turussa, Vaasassa, tai etänä. Nooga Academy loppuu elokuussa osallistujien kirjoittaessa loppuraportteja jokaisesta suuntauksesta.

Oletko kiinnostunut? Jätäthän hakemuksesi ja CV:si hakulomakkeen kautta:

Lisätietoja antaa Linda Granberg:

linda.granberg@nooga.fi
+358 40 869 6093