Aikaisemmat hakemukset

Rekry: Talous- ja palkkahallinnon asiantuntijoita

22.06.2021

Nooga on moderni digitaalinen toimisto, joka auttaa asiakasyrityksiään menestymään. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaista tukea kolmella eri alueella:

Meillä on toimistot Helsingissä, Pietarsaaressa, Kokkolassa, Vaasassa, Närpiössä ja Uudessakaupungissa. Tavoitteenamme on kasvaa yhdeksi johtavista yrityksistä alallamme tulevien vuosien aikana. 

Noogan perustajina on joukko yrittäjiä, jotka ovat aikaisemmin työskennelleet konsultteina ja johtajina eri yrityksissä ja organisaatioissa.

Tällä hetkellä Noogalla työskentelee yli 40 työntekijää, joita yhdistää aito kiinnostus asiakkaidemme toiminnan kehittämiseen, tehostamiseen sekä liiketoiminnan viemiseen uudelle tasolle. 

Haemme nyt taloushallinnon ja palkkahallinnon asiantuntijoita

Avoimet paikat:

  • Taloushallinnon asiantuntija
  • Taloushallinnon asiantuntija, vanhempainvapaan sijaisuus
  • Palkkahallinnon asiantuntija

Etsimme sinua, joka haluat työskennellä palkkahallinnon tai kirjanpidon parissa modernilla tavalla. Olet vastuuntuntoinen henkilö, joka työskentelee tehtävien parissa systemaattisesti ja analyyttisesti.

Osaat työskennellä itsenäisesti, sekä myös tiimissä. Olet aidosti kiinnostunut auttamaan yrityksiä pysymään ajan tasalla taloudestaan, modernin tekniikan avulla. Suomen kielen lisäksi, sinulta löytyy myös hyvät ruotsin kielen taidot. Arvostamme, jos sinulla on aiempaa kokemusta kirjanpito- tai palkanlaskentatyöstä.

Tarjoamme dynaamisen työpaikan ja hyvät kehittymismahdollisuudet. Me Noogalla tiedämme, että ala vaatii paljon tekijöiltä ja pidämme siksi hyvää huolta työntekijöistämme.

Tavoitteemme on, että meillä on alan tyytyväisimmät työntekijät. Vuonna 2021 saimme jälleen Great Place to Work-sertifioinnin. Sijoituimme toiseksi Suomen parhaiden työpaikkojen joukossa pienten yritysten sarjassa. Uskomme, että jos työntekijämme viihtyvät myös asiakkaamme ovat alan tyytyväisimpiä.

Oletko kiinnostunut liittymään osaksi tiimiämme? Kuulisimme sinusta mielellämme lisää! 

Jätäthän hakemuksesi ja CV:si hakulomakkeen kautta viimeistään 9.7.2021. Täytämme paikan kun löydämme sopivan henkilön tehtävään! Lisätietoja voit kysyä Monikalta!

Monika Ahlskog
monika.ahlskog@nooga.fi
+358 50 4147 120

Jätä hakemuksesi tästä