Aikaisemmat hakemukset

Tule meille kesätöihin – hae Nooga Academyyn

01.02.2022

Oletko opintojesi loppuvaiheessa ja valmis haasteeseen? Nooga hakee asiantuntijoita taloushallintoon, palkanlaskentaan ja järjestelmiin kesäksi 2022. Työ alkaa toukokuussa perehdytyksellä 23-24.5.2022 ja jatkuu koulutusohjelma Nooga Academyn muodossa, joka kestää elokuuhun saakka.

Sinut valitessamme, saat kesätyön lisäksi räätälöidyn koulutuksen Noogalta sekä mahdollisuuden erikoistumiseen. Jos viihdymme toistemme kanssa, sinulla on mahdollisuus jatkaa työtä myös syksyllä.

Miten se tapahtuu?

Hae Nooga Academyyn lomakkeemme kautta viimeistään 28. helmikuuta 2022. Odotamme sinulta hyviä suomen, ruotsin ja englannin kielen taitoja sekä tietysti myös aitoa kiinnostusta auttaa yrityksiä.

Hakemuksessa valitset seuraavista suuntauksista Nooga Academyssa:

Taloushallinnon asiantuntija

Tämä työ sopii sinulle, joka haluat työskennellä kirjanpidon parissa modernilla tavalla. Olet vastuuntuntoinen henkilö, joka työskentelee tehtävien parissa systemaattisesti ja analyyttisesti. Osaat työskennellä itsenäisesti, mutta toimit myös hyvin ryhmässä. Olet aidosti kiinnostunut auttamaan yrityksiä pysymään ajan tasalla taloudestaan modernin tekniikan avulla. 

Palkanlaskennan asiantuntija

Tämä työ sopii sinulle, joka haluat työskennellä palkanlaskennan parissa modernilla tavalla. Olet perillä työlainsäädännöstä ja työehtosopimuksista ja tiedät mitkä muutokset ovat tulossa. Olet vastuuntuntoinen henkilö joka työskentelee tehtävien parissa systemaattisesti ja analyyttisesti. Osaat työskennellä itsenäisesti, mutta toimit myös hyvin ryhmässä.

Järjestelmäasiantuntija

Tämä työ sopii sinulle, joka olet kiinnostunut teknologiasta ja haluat auttaa yrittäjiä yksinkertaistamaan työarkeaan uuden tekniikan avulla. Käytännössä voi olla kyse esimerkiksi järjestelmien välisten integrointien rakentamisesta, turvallisten IT-ympäristöjen luomisesta tai digitaalisten analyysityökalujen parissa työskentelystä.

Työssäsi tulet saamaan ohjausta, mutta tulet myös työskentelemään itsenäisesti projektien ja asiakkaiden parissa. Koulutus alkaa yhteisellä aloituksella toimistossamme Pietarsaaressa. Sen jälkeen jatkamme työtä Pietarsaaressa, Kokkolassa, Vaasassa, Närpiössä Helsingissä tai etänä. Nooga Academy loppuu elokuussa osallistujien kirjoittaessa loppuraportteja jokaisesta suuntauksesta.