Aikaisemmat hakemukset

Kirjanpitäjä Närpiöön

24.02.2022

Nooga on moderni digitaalinen toimisto, joka auttaa asiakasyrityksiään menestymään. Tarjoamme taloushallintopalveluita, talousohjausta, liiketoiminnan kehittämistä ja liiketoiminnassa tarvittavia järjestelmäpalveluita. Meillä on toimistot Helsingissä, Kokkolassa, Närpiössä, Pietarsaaressa, Turussa ja Vaasassa. Tavoitteenamme on kasvaa yhdeksi johtavista yrityksistä alallamme tulevien vuosien aikana. 

Noogan perustajina on joukko yrittäjiä, jotka ovat aikaisemmin työskennelleet konsultteina ja johtajina eri yrityksissä ja organisaatioissa. Tällä hetkellä Noogalla työskentelee 48 työntekijää, joita yhdistää aito kiinnostus asiakkaidemme toiminnan kehittämiseen, tehostamiseen sekä liiketoiminnan viemiseen uudelle tasolle. 

Haemme nyt tiimimme kirjanpitäjä

Etsimme sinua, joka haluat työskennellä kirjanpidon parissa modernilla tavalla. Olet vastuuntuntoinen henkilö, joka työskentelee tehtävien parissa systemaattisesti ja analyyttisesti. Osaat työskennellä itsenäisesti, sekä myös tiimissä. Olet aidosti kiinnostunut auttamaan yrityksiä pysymään ajan tasalla taloudestaan, modernin tekniikan avulla. Suomen kielen lisäksi, sinulta löytyy myös erinomaiset ruotsin kielen taidot. Arvostamme, jos sinulla on aiempaa kokemusta kirjanpitotyöstä.

Tarjoamme mielenkiintoisen työpaikan ja hyvät kehittymismahdollisuudet modernissa yrityksessä. Voit työskennellä Närpiössä ja/tai etänä.

Me Noogalla tiedämme, että ala vaatii paljon tekijöiltä ja pidämme siksi hyvää huolta työntekijöistämme. Tavoitteemme on, että meillä on alan tyytyväisimmät työntekijät. Vuonna 2021 saimme jälleen Great Place to Work-sertifioinnin. Sijoituimme toiseksi Suomen parhaiden työpaikkojen joukossa pienten yritysten sarjassa. Uskomme, että jos työntekijämme viihtyvät myös asiakkaamme ovat alan tyytyväisimpiä.

Oletko kiinnostunut liittymään osaksi tiimiämme? Kuulisimme sinusta mielellämme lisää! 

Jätäthän hakemuksesi ja CV:si hakulomakkeen kautta. Täytämme paikan kun löydämme sopivan henkilön tehtävään! Lisätietoja antaa Maria Halonen, sähköposti: maria.halonen@nooga.fi tai puh. +358 407403976.