Aikaisemmat hakemukset, Nooga

Haemme palkanlaskijaa tiimiimme

20.10.2023

Nooga on moderni kirjanpitotoimisto, joka auttaa yrityksiä menestymään liiketoiminnassaan. Tarjoamme asiakkaillemme kattavia palveluita taloushallinnon alalla. Syyskuussa 2022 Nooga liittyi Accountor Services Oy:n tytäryhtiöksi.
Meillä on tällä hetkellä noin 60 työntekijää, joilla on yhteinen ja vilpitön kiinnostus kehittämiseen, tehokkuuteen ja liiketoiminnan viemiseen uudelle tasolle.

Etsimme nyt palkanlaskijaa tiimiimme.

Etsimme sinua, joka haluat työskennellä palkanlaskennan parissa modernilla tavalla. Olet vastuullinen henkilö, joka lähestyy tehtäviäsi analyyttisesti ja systemaattisesti. Kykenet työskentelemään sekä itsenäisesti että tiimissä. Sinulla on aito kiinnostus auttaa asiakkaita pitämään taloutensa hallinnassa modernin teknologian avulla. Lisäksi sinulla on hyvät kielitaidot ruotsin ja englannin kielellä.

Tarjoamme mielenkiintoisen työmahdollisuuden hyvillä kehitysmahdollisuuksilla modernissa ja edistyksellisessä työympäristössä. Noogalla arvostetaan matalaa hierarkiaa, joustavia työaikoja, kilpailukykyisiä palkkoja ja etuja sekä viihtyisää ilmapiiriä mukavien työkavereiden kanssa. Mahdollisuus työskennellä joko yrityksen konttorilla tai etänä on tarjolla.
Noogalla on toimistot Espoossa, Kokkolassa, Närpiössä, Pietarsaaressa, Turussa ja Vaasassa.

Me Noogalla tiedämme, että ala on vaativa, ja siksi pidämme huolta työntekijöistämme. Tavoitteenamme on olla alamme tyytyväisimmät työntekijät. Tänä vuonna Great Place to Work -sertifiointi uusittiin jälleen, ja sijoituimme neljäntenä vuonna peräkkäin 20 parhaan työpaikan joukkoon kokoluokassamme, kun Suomen parhaat työpaikat julkaistiin. Panostamme henkilöstön hyvinvointiin ja uskomme, että hyvinvoiva henkilöstö tarjoaa erinomaista palvelua asiakkaille ja parhaan asiakaskokemuksen.

Oletko kiinnostunut liittymään osaksi tiimiämme? Haluaisimme kuulla lisää sinusta!

Jätä hakemus ja CV käyttämällä hakulomaketta.
Jätä hakemuksesi viimeistään 5.11.2023. Työsuhde alkaa 1.1.2024. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä Monika Ahlskogiin, sähköposti: monika.ahlskog@nooga.fi tai puh. +358 50 414 7120.