Aikaisemmat hakemukset

Kirjanpitäjä / Taloushallinnon asiantuntija, Kokkola

14.10.2022

Nooga on moderni digitaalinen tilitoimisto, joka auttaa asiakasyrityksiään menestymään. Tarjoamme taloushallintopalveluita, talousohjausta, liiketoiminnan kehittämistä ja liiketoiminnassa tarvittavia järjestelmäpalveluita. Syyskuusta 2022 Nooga on Accountor Services Oy:n tytäryhtiö.

Tällä hetkellä meillä on tiimissämme yli 50 osaajaa, joita yhdistää aito kiinnostus asiakkaidemme toiminnan kehittämiseen, tehostamiseen sekä liiketoiminnan viemiseen uudelle tasolle. 

Haemme nyt tiimimme kirjanpitäjää/taloushallinnon asiantuntijaa Kokkolaan

Etsimme sinua, joka haluat työskennellä kirjanpidon parissa modernilla tavalla. Olet vastuuntuntoinen henkilö, joka työskentelee tehtävien parissa systemaattisesti ja analyyttisesti.

Osaat työskennellä itsenäisesti, sekä myös tiimissä. Olet aidosti kiinnostunut auttamaan yrityksiä pysymään ajan tasalla taloudestaan, modernin tekniikan avulla. Arvostamme, jos sinulla on aiempaa kokemusta kirjanpitotyöstä, katsomme myös eduksi ruotsin ja englannin kielien osaamisen

Tarjoamme mielenkiintoisen työpaikan ja hyvät kehittymis- ja koulutusmahdollisuudet modernissa yrityksessä. Meillä on matala hierarkia, joustavat työajat, kilpailukykyiset palkat ja edut sekä mahtavat työkaverit ja viihtyisä työympäristö. Voit työskennellä toimistoissamme ja/tai etänä. Noogalla on toimistot Helsingissä, Kokkolassa, Närpiössä, Pietarsaaressa, Turussa ja Vaasassa. 

Me Noogalla tiedämme, että ala vaatii paljon tekijöiltä ja pidämme siksi hyvää huolta työntekijöistämme. Tavoitteemme on, että meillä on alan tyytyväisimmät työntekijät. Vuonna 2022 saimme jälleen Great Place to Work-sertifioinnin. Sijoituimme kolmatta vuotta peräkkäin Suomen 20 parhaan työpaikan joukkoon, pienten yritysten sarjassa. Uskomme, että jos työntekijämme viihtyvät myös asiakkaamme ovat alan tyytyväisimpiä.

Oletko kiinnostunut liittymään osaksi tiimiämme? Kuulisimme sinusta mielellämme lisää! 

Jätäthän hakemuksesi ja CV:si hakulomakkeen kautta. Täytämme paikan kun löydämme sopivan henkilön tehtävään! Lisätietoja antaa Linda Granberg, sähköposti: linda.granberg@nooga.fi tai puh. +358 40 8696 093.