Aikaisemmat hakemukset

Head of Sales

08.06.2020

Nooga on moderni toimisto, joka haluaa auttaa asiakasyrityksiään menestymään. Tarjoamme asiakkaillemme tukea kolmella eri alueella: taloushallinto, konsultointi ja järjestelmien integraatiot. Meillä on toimistot Pietarsaaressa, Kokkolassa ja Vaasassa. Tavoitteenamme on kasvaa yhdeksi alan johtavista yrityksistä alallamme tulevien vuosien aikana. Noogan perustajina on joukko yrittäjiä, jotka ovat aikaisemmin työskennelleet konsultteina ja johtajina eri yrityksissä ja organisaatioissa. Tällä hetkellä Noogalla työskentelee yli 20 työntekijää, joita yhdistää aito kiinnostus toiminnan kehittämiseen, tehostamiseen sekä liiketoiminnan viemiseen uudelle tasolle.
Osana kasvustrategiaamme, haemme nyt Head Of Sales – henkilöä. Etsimme oikeaa tekijää, toisin sanoen sitä parasta – paikkakunta on toissijainen.
Työsi on tunnistaa, luoda ja kehittää uusia asiakassuhteita sekä kehittää liiketoimintaa. Onko sinulla…

  • kyky, luoda ja ylläpitää pitkäaikaisia asiakassuhteita?
  • luontainen into saada asioita aikaiseksi ja oletko hyvä myyjä ja neuvottelija?
  • vankka myyntikokemus?

…voit olla etsimämme henkilö!
Tarjoamme kiinnostavan ja haastavan työn modernissa yrityksessä, joka toimii muutosvaiheessa olevilla markkinoilla. Työssä Head Of Sales-henkilönä saat olla mukana kehittämässä Noogaa ja olet myös mukana johtoryhmässä.
Jätä hakemus TÄSTÄ ja ansioluettelo viimeistään 22.6.2020. Täytämme paikan heti kun oikea henkilö löytyy. Lisätietoja antaa Monika Ahlskog, sähköposti: monika.ahlskog@nooga.fi tai puh. +358 50 4147 120.