Nooga

Utmaningar hör till varje företagares arbetsvardag. Att hålla koll på ekonomin är en tidskrävande del av jobbet, för att inte tala om pappershögarna av kvitton och fakturor som ständigt cirkulerar på skrivbordet. Lyckligtvis finns det ett modernare sätt att sköta bokföring, löneräkning och även ekonomirådgivning. Det är fråga om tjänster som anpassats för att underlätta företagarens arbetsvardag. Genom att digitalisera bokföringen kan företagaren dessutom hantera den via mobilen. Enkelt, smidigt och bäst av allt – företagaren, alltså du, får mer tid över för annat!

Modernisera din bokföring!
Fråga offert genom att ge oss några uppgifter om ditt företag

Antal löner per månad
Antal inköpsfakturor per månad
Antal försäljningsfakturor per månad
Antal kvitton per månad

Vi som grundat Nooga har tidigare arbetat som företagare, konsulter och chefer i olika typer av företag och organisationer. Det vi alla har gemensamt är ett genuint intresse för att utveckla, effektivera och ta en verksamhet till nästa nivå.

Vi kan hjälpa dig att sköta företagets ekonomi på ett smidigare sätt och se till att de system ni använder i arbetet kan kommunicera med varandra. Om ditt företag står inför en förändring kan vi också fungera som bollplank, rådgivare eller implementerare.