Digital bokföringsbyrå i Vasa

Vasaesplanaden 16, 65100 Vasa
Telefon: +358 40 869 6190
E-post: info@nooga.fi

Auktoriserad bokföringsbyrå i Vasa

Behöver ditt företag hjälp med bokföring i Vasa är det skäl att välja en auktoriserad bokföringsbyrå med heltäckande tjänster inom digital ekonomiförvaltning. Nooga är en auktoriserad medlem i Ekonomiadministrationsförbundet i Finland rf (Taloushallintoliitto) vilket betyder att du kan lita på att våra tjänster håller hög kvalitet.

Söker ni bokförare i Vasa?

Är ni i behov av bokföringstjänster i Vasa? Nooga erbjuder digital ekonomiförvaltning och hjälper er med bland annat bokföring, momsanmälningar, skattedeklarationer och bokslut.

Söker ni löneräknare i Vasa?

Vänd er till Nooga när ni är i behov av löneräkningstjänster i Vasa. Löneräknaren håller koll på semesterdagar, kollektivavtal och ser naturligtvis också till att korrekta löner betalas ut i tid.

Söker ni ekonomichef (CFO) eller Controller i Vasa?

Behöver ni en tillfällig ekonomichef (CFO) eller Controller i Vasa? Att anlita en ekonomichef (CFO) eller Controller på deltid eller för viss tid är ett förmånligt och flexibelt alternativ om ni har behov av en ekonomiexpert.

Söker ni IT-chef eller IT-konsult i Vasa?

Behöver ni hjälp med systemintegrationer eller specialanpassade appar? Nooga kan hjälpa er med att få era system att kommunicera med varandra. Nooga erbjuder IT chefs-, IT-konsult och Systemkonsulttjänster i Vasa.

Ta kontakt så hjälper vi dig!

Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.