Visste du att du kan byta bokföringsbyrå när som helst på året lika smidigt som vid årets början? Fyll i några uppgifter längst ner på sidan så ger vi dig en gratis kostnadsuppskattning på vad det skulle kosta att ha Nooga som bokföringsbyrå för just ditt företag!

Äntligen papperslöst på riktigt!

Med Nooga som bokföringsbyrå kan du slippa kvittorumban en gång för alla. Fotografera bara kvitton och reseräkningar med mobilen så är det klart. Du kan även godkänna inköpsfakturor direkt i mobilen.

 

 

Med Nooga kommer du även enkelt igång med e-fakturering, och för att få full koll på din ekonomi och på företagets kassa så får du kassaprognos för den kommande månaden.

Du kan fokusera på det viktigaste, resultatet!

För att följa med företagets resultat får du också uppföljning på dina viktigaste nyckeltal som t.ex. omsättning och resultat i jämförelse med budget. På Nooga kan varje månadsrapport räknas som ett mellanbokslut dvs. att vi automatiskt varje månad periodiserar.

Detta var bara några fördelar med Nooga, låter detta intressant så berättar vi gärna mer. Vi bjuder dessutom på en gratis uppskattning av vad det skulle kosta för dig per månad att ha oss som bokföringsbyrå!

 

Fyll i formuläret för att få kostnadsuppskattningen

Fyll i formuläret nedanför så skickar vi en gratis kostnadsuppskattning till dig inom 48 h!

Du kan också ringa oss på nummer 050 414 7120 om det passar dig bättre.

Företagsinformation

Nödvändig info för att ge kostnadsförslag

Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter? Bekanta dig med våra principer för dataskydd.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.