Företagare inom livsmedelsbranschen har en arbetsvardag fylld av utmaningar, det mest onödiga bekymret är troligen bokföringen. Den behöver nämligen inte sluka orimligt mycket av teamets resurser, på bekostnad av kärnverksamheten.

Modern bokföring, löneräkning, ekonomistyrning, utveckling av affärsverksamheten och systemlösningar är tjänster som vi kan skräddarsy för att underlätta er arbetsvardag. Alla tjänster är enkla att ta i bruk hos oss.

Lämna offertförfrågan

3 skäl att välja Nooga

 

1

Mångsidigt utbud av tjänster

Har din nuvarande bokföringsbyrå svårt att matcha dina behov? Hos oss får du mer än bokföringstjänster, vi ger också rådgivning om specialfrågor inom livsmedelsbranschen.

Kolla våra tjänster »

 

2

De bästa digitala verktygen

Du har väl slutat ösa papperskvitton över din bokförare? Hos oss får du tillgång till de senaste digitala verktygen, både när det gäller fakturering, bokföring samt arbetstids- och projektuppföljning.

Läs mer »

 

3

Direktnummer till egen rådgivare

Vi svarar när du ringer och slussar dig inte vidare till någon annan. Hos oss får du en egen rådgivare som alltid sköter dina ärenden, och ett direktnummer till denna person.

Om oss »

Nooga – en ekonomipartner för livsmedelsbranschen

 

Ekonomihanteringen inom livsmedelsbranschen kräver specialkunnande och branschkännedom. Vi hjälper företag inom branschen med ekonomilösningar så att de bekymmersfritt kan fokusera på sin kärnverksamhet.

Jag är intresserad av Noogas tjänster och vill bli kontaktad

 

Lämna kontaktbegäran

Vi som grundat Nooga har tidigare arbetat som företagare, konsulter och chefer i olika typer av företag och organisationer. Det vi alla har gemensamt är ett genuint intresse för att utveckla, effektivera och ta en verksamhet till nästa nivå.

Vi kan hjälpa dig att sköta företagets ekonomi på ett smidigare sätt och se till att de system ni använder i arbetet kan kommunicera med varandra. Om ditt företag står inför en förändring kan vi också fungera som bollplank, rådgivare eller implementerare.

Begär offert!
Vill du modernisera ditt företags bokföring?

Antal löner per månad
Antal inköpsfakturor per månad
Antal försäljningsfakturor per månad
Antal kvitton per månad