grundades
2016
 

kontor på
6
orter

tjänster inom
3
områden

Nooga team
60
experter

Nooga erbjuder ekonomiförvaltnings-, rådgivnings-, konsulterings- och systemtjänster. Nooga grundades 2016 i Jakobstad och Nooga Team består idag av kring 60 energiska teammedlemmar. Tack vare vårt digitala sätt att jobba kan vi betjäna kunder runtom i landet, men vi har kontor i Esbo, Jakobstad, Karleby, Närpes, Vasa och Åbo.

Noogas värderingar

Nooga värdering

Nooga är Great place to work certifierad sedan år 2019 och placerade sig på en andra plats i klassen för småföretag när Finlands Bästa Arbetsplatser 2021 publicerades. Vi satsar på personalens välmående och tror att personal som trivs ger bra service åt kunderna och den bästa kundupplevelsen.

Vi har ett toppenteam! Våra teammedlemmar har tidigare jobbat som företagsledare, konsulter och företagare. Det vi alla har gemensamt är ett genuint intresse för att stöda företagen att nå sina mål och ta verksamheten till nästa nivå.

Vi kan erbjuda smidig ekonomiförvaltning och se till att de system som används kan kommunicera med varandra. Om ditt företag står inför en förändring kan vi också fungera som bollplank, rådgivare eller implementerare.

Nooga är en strategisk partner som stöder sina kunders kärnverksamhet. Tillsammans kan vi fokusera på att ni ska lyckas.

Läs mera om våra:
ekonomiförvaltningstjänster
konsulttjänster
systemtjänster

Vad är aktuellt i ditt företag?

  • Tillväxt
  • Lönsamhet
  • Internationalisering
  • Ägarvilja
  • Bra arbetsgemenskap
  • Digitalisering