Tilläggstjänster

Vi vill hjälpa dig att lyckas, oavsett om det gäller att förenkla din arbetsvardag, hålla koll på din business eller genomföra större förändringar i ditt företag. Förutom vår expertorganisation använder vi verktyg inom ekonomihantering, konsultering och systemintegration. Låt oss förenkla, förändra och förbättra så du får mer tid att fokusera på det du är bäst på.

System

För att kunna erbjuda just den service som ert företag behöver har vi utvecklat olika programlösningar och applikationer. Bekanta er med våra systempaket nedan och ta gärna kontakt för att höra mera!

Konsultering

Utmaningar hör till företagarens arbetsvardag. Kanske du upplever kraftig tillväxt och söker extern finansiering, eller försöker ta dig ur en ekonomisk svacka. Kanske överväger du att sälja verksamheten eller skapa en ny strategi som kommer att innebära stora förändringar i företaget. Våra konsulter har lång och bred erfarenhet inom dessa områden, och kan fungera som ditt stöd på vägen.

Det är enkelt att byta bokföringsbyrå

Visste du att du kan byta bokföringsbyrå när som helst på året lika smidigt som vid årets början? Begär en offert så ger vi dig en gratis kostnadsuppskattning!