Hotel and Restaurant, Hotell- och restaurangbranschen

Att byta bokföringsbyrå är enklare än vad man kan tro

04.01.2023

Att byta bokföringsbyrå kan av många ses som en svår och långdragen process. Detta är något som Johan Lindberg också trodde innan han valde att flytta över sitt bolag till Nooga.

Tankarna på att byta bokföringsbyrå föddes när Lindbergs bolag var inne en stor förändringsprocess där hela bolaget ”renoverades”. Han ville ha en samarbetspartner som inte bara visar hur det går, utan även är med och berättar hur bolaget kan utvecklas. En modern bokföringsbyrå med lösningar som förenklar bland annat löneutbetalningarna. Här kom Noogas specialkunskaper väl till pass. Att valet föll på Nooga berodde också på att bokföringsbyrån var så väl rekommenderade.

“Jag känner faktiskt att vi har en till kompanjon. I alla processer och alltid när jag behöver stöd och hjälp så får jag det av Nooga.”

Johan Lindberg, Företagare

Johan vill krossa myten om att det skulle vara svårt att byta bokföringsbyrå och uppmanar alla som går och grubblar på saken att bara ta beslutet och byta. Enligt Johan var processen mycket enklare och smidigare än vad han kunnat föreställa sig. Nooga hade förberett övergången och tog hand hela processen från början till slut.

“Vi ville ha en bokföringsbyrå som är modern och som är mer än bara bokslut och månadsrapporter. Det upplever jag att vi verkligen har fått i Nooga. ”

Johan Lindberg, Företagare

Vill du också göra som Johan och byta till Nooga?

Ta kontakt!