Ekonomihantering

Vill du satsa på en modern bokföring för att spara tid och tålamod? Att hålla koll på kvitton, inköps- och säljfakturor är en tidskrävande utmaning för många företagare. Genom att digitalisera bokföringssystemet kan du förenkla din arbetsvardag betydligt. Via mobilen kan du skicka kvitton och göra reseräkningar som du sedan sänder direkt till bokföraren. Förutom bokföringen kan vi också hjälpa dig med löneräkningen. Vår löneräknare håller koll på semesterdagar, kollektivavtal och ser naturligtvis också till att korrekta löner betalas ut i tid.

“För mig som bokförare på Nooga är det viktigt att kunden känner sig tillräckligt bekväm för att våga fråga vad som helst. Det finns verkligen inga dumma frågor! Om kunden efter vårt möte upplever att det hela känns enklare och tydligare så har jag lyckats i mitt arbete.”Victoria Sundqvist, bokförare på Nooga

Bokföring

Efter många år som företagare och ledningsuppgifter inom små- och medelstora företag vet vi hur besvärligt det kan kännas med bokföringen. Man skall hålla koll på kvitton, inköpsfakturor, säljfakturor, momsanmälningar, fakturering och reskontra. Detta är något som vi på Nooga vill göra enkelt för våra kunder genom att digitalisera så att du enkelt kan sända in t.ex. kvitton och göra reseräkningar direkt på mobilen och att detta kommer direkt till bokföraren.

 

Löneräkning

Tycker du det är jobbigt att hålla reda på arbetsavtal, löner och semesterdagar? I företagarens hektiska arbetsvardag kan en löneräknare vara till stor hjälp. Löneräknaren håller koll på semesterdagar, kollektivavtal och ser naturligtvis också till att korrekta löner betalas ut i tid.