Elintarvikealan yrityksen arjessa on päivittäin monia haasteita ja huolia, joista yksi turhimpia on taloudenpito. Sen ei nimittäin tarvitse syödä suhteettomasti tiimisi aikaa ydinliiketoiminnan kustannuksella.

Tuoteryhmien kannattavuusseuranta, vastaukset arvonlisäverokysymyksiin ja elintarvikealan työehtosopimukseen liittyviin erityiskysymyksiin sekä modernit ratkaisut esimerkiksi työajanseurantaan ovat kaikki palveluita, jotka on räätälöity helpottamaan päivittästä työtaakkaasi. Ne kaikki saat helposti meiltä.

Pyydä tarjous

3 hyvää syytä vaihtaa Noogaan

 

1

Monipuolinen palvelutarjonta

Myykö nykyinen tilitoimistosi sinulle eioota? Meiltä saat kirjanpidon lisäksi neuvontaa elintarvikealaa koskevissa asioissa kuten arvonlisäveroon ja elintarvikealan työehtosopimukseen liittyvissä kysymyksissä.

Katso kaikki palvelut »

 

2

Parhaat digitaaliset työkalut

Ethän enää roijaa paperisia kuitteja kirjanpitäjällesi? Meiltä saat käyttöösi viimeisimmät digitaaliset työkalut esim. laskutukseen, kirjanpitoon sekä työajanseurantaan.

Lue lisää »

 

3

Suora puhelinnumero omalle asiantuntijallesi

Ei enää vastaamattomia puheluita ja pompottelua tekijältä toiselle. Meillä asioit aina tutun asiantuntijan kanssa, jonka tavoitat suoraan omasta puhelinnumerosta.

Tutustu meihin »

Nooga – talouskumppani elintarvikealalle

 

Taloushallinto elintarvikealalla vaatii erikoisosaamista ja alatuntemusta. Autamme elintarvikealan yrityksiä talousratkaisuilla, jotta ne voisivat huoletta keskittyä ydintoimintaansa.

Olen kiinnostunut Noogan palveluista ja haluan että minuun otetaan yhteyttä

 

Ota yhteyttä
 
 

Me, jotka perustimme Noogan, olemme aikaisemmin työskennelleet yritysjohtajina ja asiantuntijoina erilaisissa yrityksissä ja organisaatioissa. Meitä kaikkia yhdistää aito kiinnostus kehittämiseen, tehokkuuden lisäämiseen sekä liiketoiminnan viemiseen uudelle tasolle.

Voimme auttaa hallitsemaan yrityksen taloutta sujuvammin ja varmistamme, että työssä käytettävät järjestelmät pystyvät kommunikoimaan keskenään. Jos yrityksessä on meneillään muutoksia, voimme toimia myös kuuntelijana, neuvonantajana tai toteuttajana.

Pyydä tarjous!
Haluaisitko modernisoida yrityksesi kirjanpidon?

Palkkojen määrä kuukaudessa
Ostolaskujen määrä kuukaudessa
Myyntilaskujen määrä kuukaudessa
Kuittien määrä kuukaudessa