Nooga systems

Oletko ajatellut yrityksesi taloushallinnon digitalisointia ja automatisointia? Jos olet, on tärkeää pitää mielessä, että kyseisten muutosten myötä yrityksesi taloushallintojärjestelmän on pystyttävä kommunikoimaan myös muiden yrityksesi päivittäisessä käytössä olevien järjestelmien kanssa. Järjestelmien välisen vuorovaikutuksen myötä saat reaaliaikaisia raportteja ja voit seurata liiketoimintaasi mistä ja milloin tahansa.

Vievätkö hallinnolliset työtehtävät liikaa aikaasi?

 

Digitalisoimalla ja automatisoimalla yrityksesi taloushallinnon, sinun on mahdollista sujuvoittaa koko yrityksesi prosesseja. Kaikki tapahtuu sähköisesti ja automaattisesti, minkä myötä päästään eroon useista välivaiheista.

 

Yrityksen operatiivisiin toimintoihin käytettävät järjestelmät integroidaan taloushallintoon

Reaaliaikainen raportointi suoraan matkapuhelimeesi

Noogan oman alustan (API) avulla voimme rakentaa järjestelmien välisiä integraatioita. Sinun ei tarvitse kirjata samoja tietoja useaan kertaan

Autamme mielellämme yrityksesi taloushallinnon digitalisoinnissa, automatisoinnissa sekä järjestelmäintegraatiossa

“Nooga Systems integroi ERP-järjestelmät ja operatiiviset sovellukset taloushallintojärjestelmään, jotta reaaliaikainen seuranta on mahdollista. Aloitamme kartoittamalla asiakkaan nykyisiä järjestelmiä, kehittämällä niitä ja rakentamalla järjestelmien väliset integroinnit.”
Thomas Fagerholm, Projektipäällikkö Nooga Systems

Integroidut järjestelmät

Jotta reaaliaikaista kirjanpitoa on mahdollista valvoa, sinun on hankittava muita toimintojasi varten taloushallintoon integroidut järjestelmät. Näitä voivat olla esimerkiksi ajanotto-, kassa- tai varastointijärjestelmät. Järjestelmien välisen vuorovaikutuksen myötä voit saada reaaliaikaisia raportteja ja seurata yrityksesi liiketoimintaa milloin tahansa. Tiedämme, että olet paljon liikkeellä, minkä vuoksi onkin kätevää, että voit saada numerot suoraan matkapuhelimeesi.

Noogan oman alustan (API) avulla voimme rakentaa järjestelmien välisiä integraatioita. Integrointi tarkoittaa sitä, että kaksi järjestelmää yhdistetään niin, että niiden välinen informaatio kulkee automaattisesti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että sinun ei tarvitse kirjata samoja tietoja useaan kertaan eri järjestelmiin. Kun annat tietokoneesi huolehtia rutiinitöistä, sinulle jää enemmän aikaa tärkeämpiin töihin.

Varaa aika kartoitukseen

Autamme mielellämme yrityksesi taloushallinnon digitalisoinnissa, automatisoinnissa sekä järjestelmäintegraatiossa, jonka avulla saadaan aikaan sujuvammat prosessit koko yrityksessäsi. Olemme tukena ja autamme sinua aina tarvittaessa koko muutosprosessin ajan.

Ota yhteyttä niin varataan aika kartoitukseen. Kun olemme tarkastelleet nykyistä järjestelmääsi, voimme auttaa sinua kehittämään ja rakentamaan uusia ja toimivampia ratkaisuja!