Ohjelmistot

Haluatko saada yrityksellesi parhaan mahdollisen hyödyn taloushallinnon digitalisoinnin ja automatisoinnin myötä? Jos haluat, yrityksesi talousjärjestelmän on kyettävä kommunikoimaan muiden päivittäisessä käytössä olevien järjestelmien kanssa. Järjestelmien välisen vuorovaikutuksen avulla voit luoda sujuvampia prosesseja koko liiketoimintaan.

Vievätkö hallinnolliset tehtävät liikaa aikaasi?

 

Kun taloushallinto on sähköistä ja automaattista, pääset eroon useista aikaa vievistä manuaalisista työvaiheista. Autamme mielellämme yrityksesi taloushallinnon digitalisoinnissa ja automatisoinnissa tehdäksemme työpäivistäsi sujuvampia.

 

reaaliaikaiset raportit suoraan puhelimeesi

laskutus tapahtuu sujuvasti vähemmillä välivaiheilla

tehokas ja turvallinen IT-ympäristö

teet tietoon perustuvat päätökset nopeasti digitaalisen analyysin avulla

Mitä on järjestelmien integrointi?

Integrointi tarkoittaa, että IT-järjestelmät on kytketty toisiinsa siten, että tieto kulkee niiden välillä automaattisesti. Noogan oman alustan (API) avulla voimme rakentaa integraatioita eri järjestelmien välille. Käytännössä tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse syöttää samaa tietoa eri järjestelmiin.

 

Seuraa taloutta – reaaliajassa

Reaaliaikainen kirjanpidon seuraaminen vaatii, että operatiivisessa toiminnassa käyttämäsi järjestelmät on integroitu taloushallinnon järjestelmään. Tällainen järjestelmä voi olla olemassa esimerkiksi työajan, kassavirran, tallentamisen tai mukautettujen sovellusten hallinnoimiseksi. Luomalla vuorovaikutusta järjestelmien välille, voit saada reaaliaikaisia raportteja ja nähdä kuinka yrityksellä menee juuri nyt. Voit tietysti tarkkailla numeroita myös puhelimellasi.

“Nooga Systems integroi ERP-järjestelmät ja operatiiviset sovellukset taloushallintojärjestelmään, jotta reaaliaikainen seuranta on mahdollista. Aloitamme kartoittamalla asiakkaan nykyisiä järjestelmiä, kehittämällä niitä ja rakentamalla järjestelmien väliset integroinnit.” Thomas Fagerholm, Projektipäällikkö Nooga Systems

Sujuva laskutus

Tiesitkö, että laskut voi lähettää asiakkaalle ja taloushallinnolle samanaikaisesti? Se onnistuu Finvoice-laskutusintegraatiomme avulla, joka siirtää laskut kätevästi taloushallinnolle. Jos käyttämälläsi laskutusjärjestelmällä voi luoda e-laskuja Finvoice-muodossa, voimme integroida kyseisen järjestelmän pilvipohjaiseen Netvisorin taloushallinnon ohjelmistoon (tai muuhun vastaavaan ohjelmistoon). Kun lähetät laskun asiakkaalle, kopio lähetetään taloushallinnolle. Vaihtoehtoisesti lasku voidaan lähettää suoraan taloushallinnolle ja välittää edelleen asiakkaalle.

Tehokas ja turvallinen IT-ympäristö

Tarjoamme kokonaisvaltaisia ratkaisuja organisaationne IT-ympäristölle. Yhteistyössä voimme laatia IT-strategian, jonka avulla saavutetaan tehokas ja turvallinen IT-ympäristö.

Onko turvallisuuspolitiikkanne ajan tasalla? Miten käsittelette IT riskejä ja uhkia? Voimme analysoida riskit ja huomioida ne IT-ympäristönne suunnittelussa.

Onko teillä käytössä Microsoft Office 365? Palveluihimme kuuluu Office 365 -paketti varmuuskopioratkaisun kanssa.

Meidän kauttamme voitte hankkia myös laitteistot ja pystymme myös tarjoamaan leasing-ratkaisuja yhteistyökumppanimme Grenken kautta.

Analysoi lukusi ja tee parempia päätöksiä

Mitä jos voisit tehdä tietoisia päätöksiä nopeasti? Se on mahdollista business intelligence -työkalu Power BI:n ansiosta. Power BI:n avulla voimme helposti hakea tietoa useista järjestelmistä ja tietolähteistä, mukaan lukien Excel- ja SQL-tietokannat. Luomme visuaalisia raportteja, joita voit julkaista ja jakaa. Autamme sinua myös analysoimaan tietojasi, jotta voit tehdä oikeita päätöksiä.

Oletko kiinnostunut palveluistamme?

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa ilmainen tapaaminen niin keskustellaan yrityksesi tarpeista!

Thomas Fagerholm
+358407750605