Haasteet ja muutokset ovat osa yrityksen arkipäivää. Ehkä yrityksesi on voimakkaassa kasvuvaiheessa ja etsit osa-aikaista, ulkoistettua (interim) talouspäällikköä tai controlleria?

Onko strategian päivittäminen ajankohtainen tai liiketoiminta muutosten edessä. Asiantuntijamme omaavat pitkän ja laajan kokemuksen eri toimialoilta ja toimivat mielellään tukena ja sparraajana matkan varrella.

Talousohjaus

Tarvitseeko yrityksesi kasvu lisää asiantuntijoita? Ota avuksesi osa-aikainen talouspäällikkö (CFO) tai controller. Tämä vaihtoehto on joustava ja edullinen niille, jotka tarvitsevat avukseen talouden asiantuntijaa. Työtehtävät muotoillaan yrityksen tarpeiden mukaan.

 

 

Rahoitus

Yritystä perustettaessa, yrityksen kasvaessa voimakkaasti tai uusien aluevaltauksien kohdalla saattaa ulkoiselle rahoitukselle olla tarvetta. Voimme auttaa arvioimaan tarvittavan rahoituksen määrän, kartoittamaan eri vaihtoehtoja ja laatimaan hakemuksia. Ammattilaisten avulla yritykselläsi on paremmat mahdollisuudet saada yritysrahoitusta ja parempi todennäköisyys löytää oikeanlainen rahoituskumppani.

 

 

Uudelleenjärjestely

Yrityksen onnistunut uudelleenjärjestely koostuu useista vaiheista. Siihen voi kuulua neuvotteluja, osapuolten strategisten aikomusten selventämistä, erilaisia kartoittamismuotoja, asiakirjoja ja arviointeja. Muutosprosessin aikana on erittäin tärkeää, että henkilöstö osallistuu uudelleenjärjestelyyn ja uskoo siihen. Olemme yrityksesi koko prosessin ajan.

 

 

Muutosohjelma

Jotta suunnitellut muutokset todella onnistuvat, tarvitaan konkreettinen toimintasuunnitelma. Lohkomalla isompi strategia selkeisiin pienempiin tavoitteisiin ja toimiin, saadaan organisaatiolle luotua yhteinen suunta. Selkeän suunnan ja mitattavissa olevien tulosten avulla muutosohjelma on mahdollista toteuttaa.

 

 

Liiketoiminnan kehittäminen

Autamme yrityksiä kasvamaan ja saavuttamaan parempaa kannattavuutta. Ensin kartoitamme nykytilanteen ja sen jälkeen kehitämme kasvustrategian ja liiketoimintasuunnitelman. Laadimme budjetit, kassavirtaennusteet ja valitsemme tärkeät tunnusluvut, joita myös seuraamme. Olemme yrityksen tukena koko prosessin ajan. Yrityksiä, jotka ovat ennen olleet kannattavia, mutta joiden kannattavuus on heikentynyt, voimme auttaa nousemaan takaisin jaloilleen.

 

 

“Kun yrityksessä on käynnissä muutoksia, toimimme kuuntelijoina, neuvonantajina tai toteuttajina.  Me yksinkertaistamme, muutamme ja parannamme, jotta sinulle jää enemmän aikaa siihen, minkä osaat parhaiten.”
Ville Hautala, Interim CFO / Consultant, Nooga