Lehdistötiedotteet, Nooga, Tapahtumat

Nooga Suomen Parhaiden Työpaikkojen joukossa- sijoittui toiseksi

30.04.2021

28.4 Nooga osallistui Great Place To Work-livelähetykseen, jossa julkaistiin Suomen Parhaat Työpaikat 2021. Nooga sijoittui toiseksi pienyritysten sarjassa.


Siitä lähtien kun Nooga vuonna 2016 perustettiin, on yritys tehnyt määrätietoisesti työtä luodakseen työpaikan, jossa kaikki viihtyvät. Tavoitteena oli luoda alan paras työpaikka Suomessa.


-Nyt olemme toiseksi sijoittumalla saavuttaneet sen virstanpylvään, kun voittaja meidän sarjassamme on vanhusseurapalveluja tarjoava yritys. Nyt saamme tavoitella titteliä alan parhaana työpaikkana Euroopassa, sanoo Monika Ahlskog, Noogan TJ, pilke silmäkulmassa.


Prosessi sertifioinnin saamiseksi alkoi syksyllä 2019, kun Nooga oli mukana Great Place to Work-sertifioinnin vaatimassa arviointiprosessissa. Yritystoimintaa arvioitiin sekä työntekijöiden että johtajien näkökulmista. Viime vuonna Nooga sijoittui 7. sijalle pienyritysten sarjassa. Syksyllä 2020 sertifiointi uusittiin.


”Nooga on hienosti onnistunut kehittämään kovatasoista työntekijäkokemustaan laadukkaalla ja luottamukseen perustuvalla johtamisella myös koronapandemian aikana. Ihmisiä on tuettu, kuunneltu ja autettu yksilön omien tarpeiden mukaisesti onnistuneesti ja esimerkillisesti poikkeusaikana. Nooga on loistava esimerkki, miten liiketoimintaa kehitetään asettamalla ihmiset keskiöön ja miten se tuottaa tulosta”, kuvailee Great Place to Work Finlandin yrityskulttuurin asiantuntija Joni Sarpo.


Sijoittuminen parhaiden työpaikkojen joukkoon tuntuu erityisen mukavalta tänä vuonna, kun takanamme on erityinen vuosi, johon on pandemian vuoksi sisältynyt muun muassa paljon etätyötä, Monika Ahlskog kertoo.

Noogan työntekijät osallistuivat Great Place to Work-livelähetykseen ja viettivät samalla vappua.


Työpaikalla viihtyminen on ensiarvoisen tärkeää, koska vietämme työpaikalla päivittäin monta tuntia. Olemme palveluyritys ja haluamme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen asiakaspalvelun, jolloin omasta henkilökunnasta huolehtiminen on myös tärkeää, Monika Ahlskog kertoo. Uskomme, että tyytyväinen henkilökunta palvelee asiakkaita hyvin.


Noogalla olemme tietoisesti panostaneet avoimeen kommunikointiin ja matalaan hierarkiaan. Kaikilla on oikeus tulla kuulluksi, Monika painottaa. Monesti pienet asiat ovat tärkeitä kokonaisuuden kannalta. Meillä on yhteiset kahvitauot, taukojumppaa ja ”daily huddle”, jossa tiimin jäsenet kertovat, minkä asioiden parissa työskentelevät ja pyytävät apua mahdollisiin ongelmiin. Kuluneen vuoden aikana Nooga Together Team om jatkanut työtä, jonka tavoitteena on luoda valonpilkahduksia henkilöstön arkeen. Olemme pystyneet järjestämään TYKY-päiviä kun koronatilanne on sen sallinut, mutta myös keksineet uusia asioita, kuten virtuaaliset joulujuhlat ja virtuaalisia kahvitaukoja ohjelman kera.


Katso tulokset Great Place To Work- sertifioinnistamme 2021 tästä: https://greatplacetowork.fi/sertifioidut/nooga/

Lisätiedot:
TJ Monika Ahlskog
puh: 050 4147 120
monika.ahlskog@nooga.fi

Nooga Oy Ab tarjoaa taloushallintopalveluita, talousohjausta, liiketoiminnan kehittämistä ja liiketoiminnassa tarvittavia järjestelmäpalveluita. Nooga Oy Ab perustettiin vuonna 2016 Pietarsaaressa ja työllistää nykyään noin 30 henkilöä ja palvelee asiakkaita valtakunnallisesti. Pietarsaaren toimiston lisäksi Nooga Oy Ab:lla on toimistot Kokkolassa, Vaasassa, Uudessakaupungissa ja Helsingissä.


Nooga on strateginen kumppani, joka tukee yrityksiä pysymään perillä taloudestaan digitalisoimalla kirjanpito- ja palkanlaskentatoiminnot ja luomalla asiakkaalle lisäarvoa tuottavia ratkaisuja. Nooga tukee myös tarjoamalla talousneuvontaa, budjetointia, controller-palveluja sekä rahoitusneuvontaa.