Hotelli ja ravintola

Tilitoimiston vaihtaminen on helpompaa kuin luulisi

04.01.2023

Monet pitävät tilitoimiston vaihtamista hankalana prosessina. Näin myös Johan Lindberg ajatteli ennen kuin hän päätti siirtää yrityksensä taloushallinnon Noogaan.

Ajatus tilitoimiston vaihtamisesta syntyi, kun Lindbergin yrityksessä oli meneillään suuri muutosprosessi, jossa koko yritys “remontoitiin”. Hän halusi yhteistyökumppanin, joka ei vain näyttäisi hänelle, miten asiat sujuvat, vaan myös auttaisi häntä kertomaan, miten yritys voisi kehittyä. Moderni tilitoimisto, jonka ratkaisut yksinkertaistavat esimerkiksi palkanmaksua. Tässä kohtaa Noogan erikoisosaaminen tuli tarpeeseen. Noogaan päädyttiin myös siksi, että tilitoimistoa suositeltiin erittäin lämpimästi.

“Minusta tuntuu, että meillä on toinen kumppani. Kaikissa prosesseissa ja aina kun tarvitsen tukea ja apua, saan sitä Noogalta.

Johan Lindberg, Yrittäjä

Johan haluaa kumota myytin, jonka mukaan tilitoimiston vaihtaminen on vaikeaa, ja kehottaa kaikkia sitä harkitsevia tekemään päätöksen ja vaihtaa. Johanin mukaan prosessi oli paljon helpompi ja sujuvampi kuin hän olisi voinut kuvitella. Nooga oli valmistellut siirtymävaihetta ja hoiti koko prosessin alusta loppuun.

“Halusimme tilitoimiston, joka on moderni ja joka tarjoaa muutakin kuin pelkkiä tilinpäätöksiä ja kuukausiraportteja. Minusta tuntuu, että se on todella toteutunut Noogassa.”

Johan Lindberg, Yrittäjä

Haluatko tehdä kuten Johan ja vaihtaa Noogaan?

Katso tästä, mitä sinun tulee huomioida.