Nooga, Pressmeddelande

Nooga och Briox ingår strategiskt partnerskap för att ge de minsta företagen ett nytt helhetserbjudande för att enkelt hantera sin ekonomi

18.03.2022

Pressmeddelande 18.3.2022 kl. 14.00

Jakobstad, Finland – 18 mars, 2022 – Idag meddelar Nooga och Briox att de ingår ett omfattande partnerskap som syftar till att stärka Noogas erbjudande till de minsta företagen runtom i Finland. Samarbetet inkluderar en storskalig användning av Briox produkter för bokföring och hantering av företagets ekonomi. Partnerskapet är en viktig pusselbit i Noogas och Briox respektive tillväxtstrategier.

“Vi är väldigt förväntansfulla över att påbörja detta partnerskap tillsammans med Briox. Det stödjer vår expansiva strategi och ger oss fler möjligheter att växa och attrahera nya kunder. Från Noogas perspektiv ser vi att vår nya paketering av tjänster gentemot de minsta företagen, som inkluderar Briox produkter, kommer att utgöra kärnan i vårt framtida erbjudande till mikroföretag”, säger Monika Ahlskog, VD och medgrundare av Nooga.

“Vi är mycket glada och stolta över att en så expansiv redovisningsbyrå som Nooga väljer Briox som sin samarbetspartner inom mikrosegmentet. Det senaste året har vi lagt stort fokus på att utveckla organisationen mot att bli en strategisk och långsiktig partner för redovisningsbyråer. Målet är att hjälpa dem attrahera nya kunder, utveckla sin affär och stötta expansion till nya marknader”, säger Johan Nordqvist, VD för Briox. “Det här är ett av våra mest ambitiösa partnerskap i Finland och starten på ett nytt kapitel för Briox”, avslutar Johan.

Samarbetet kommer att omfatta Noogas egna tjänsteerbjudande, Briox mobilapp och programvara för bokföring samt en gemensamt utvecklad process för effektiv hantering av de minsta företagen. Tillsammans kommer det gemensamma erbjudandet göra det möjligt för ännu fler mikroföretagare i Finland att på ett enkelt sätt hantera företagets ekonomi och få mer tid över till att utveckla sin verksamhet.  

Briox och Noogas gemensamma erbjudande kommer att lanseras på den finska marknaden under våren 2022. 


Om Nooga:

Nooga Oy Ab erbjuder ekonomiförvaltnings-, konsulterings- och systemtjänster. Nooga grundades 2016 i Jakobstad och har idag ca 50 anställda och kunder i hela Finland. De fysiska kontoren finns förutom i Jakobstad också i Helsingfors, Karleby, Närpes, Vasa och Åbo.

Nooga är en strategisk partner, som hjälper företagen att hålla bättre koll på ekonomin genom att digitalisera bokföring och löneräkning samt skapa rapporter som ger mervärde åt företagen. Nooga hjälper även med ekonomirådgivning, budgetering, controllertjänster samt finansiell strategi.

Om Briox:

Briox är ett SaaS-bolag som förenklar vardagen för mikroföretagare genom att digitalisera deras affär och hjälpa dem att bli mer lönsamma. Briox programvara kopplar ihop redovisningskonsulten med företagaren på ett enkelt, effektivt och smart sätt i Finland, Estland, Lettland och Litauen. Briox AB (BRIX) grundades 2010 i Växjö och är idag listat på NGM Nordic SME. Läs mer på www.briox.fi, LinkedIn och Facebook.


För mera information:

Monika Ahlskog

VD, Nooga
Tel. +358 50 4147 120
monika.ahlskog@nooga.fi

Johan Nordqvist

VD, Briox
Tel. +46(0) 70 6618 680
johan.nordqvist@briox.se