Lehdistötiedotteet, Nooga

Nooga ja Briox solmivat strategisen kumppanuuden tarjotakseen pienimmille yrityksille uuden kattavan tarjouksen taloushallintaan

18.03.2022

Lehdistötiedote 18.3.2022 klo 14.00

Pietarsaari, Finland – 18.3.2022 – Nooga ja Briox ilmoittavat tänään aloittavansa kattavan kumppanuuden, jonka tavoitteena on vahvistaa Noogan tarjontaa pienimmille yrityksille ympäri Suomen. Yhteistyö sisältää Brioxin tuotteiden laajamittaisen käytön kirjanpidossa ja yrityksen taloushallinnassa. Kumppanuus on tärkeä osa Noogan ja Brioxin kasvustrategioita.

“Odotamme innolla kumppanuuden aloittamista Brioxin kanssa. Kumppanuus tukee expansiivista strategiaamme ja antaa meille lisää mahdollisuuksia kasvaa ja houkutella uusia asiakkaita. Noogan näkökulmasta näemme että uusi palvelupakettimme pienimmille yrityksille, joka sisältää Brioxin tuotteet, muodostavat ytimen tulevaisuuden tarjouksesta pienyrityksille”, kertoo Monika Ahlskog, Noogan toimitusjohtaja ja perustajajäsen.

“Olemme erittäin iloisia ja ylpeitä siitä, että niin voimakkaasti kasvava tilitoimisto kun Nooga on valinnut Brioxin kumppanikseen mikrosegmentissä. Olemme viimeisien vuoden aikana panostaneet voimakkaasti organisaation kehittämiseen strategiseksi ja pitkäaikaiseksi kumppaniksi tilitoimistoille. Tavoitteena on auttaa heitä houkuttelemaan uusia asiakkaita, kehittämään liiketoimintaansa ja tukemaan laajentumista uusille markkinoille”, kertoo Johan Nordqvist, Brioxin toimitusjohtaja. “Tämä on yksi kunnianhimoisimmista kumppanuuksistamme Suomessa ja Brioxille tämä on alku uudelle luvulle, Johan päättää”

Yhteistyö sisältää Noogan oman palvelutarjonnan, Brioxin mobiilisovelluksen ja kirjanpito-ohjelmiston sekä yhdessä kehitetyn prosessin pienimpien yritysten tehokkaaseen käsittelyyn. Yhteistarjous antaa entistä useammalle suomalaiselle mikroyrittäjälle mahdollisuuden hallita yrityksen taloutta helposti ja jättää enemmän aikaa liiketoiminnan kehittämiseen.

Brioxin ja Noogan yhteinen tarjonta tuodaan Suomen markkinoille keväällä 2022.


Nooga:

Nooga Oy Ab tarjoaa taloushallintopalveluita, talousohjausta, liiketoiminnan kehittämistä ja liiketoiminnassa tarvittavia järjestelmäpalveluita. Nooga Oy Ab perustettiin vuonna 2016 Pietarsaaressa ja työllistää nykyään noin 50 henkilöä ja palvelee asiakkaita valtakunnallisesti. Pietarsaaren toimiston lisäksi Nooga Oy Ab:lla on toimistot Helsingissä, Kokkolassa, Närpiössä, Turussa ja Vaasassa.

Nooga on strateginen kumppani, joka tukee yrityksiä pysymään perillä taloudestaan digitalisoimalla kirjanpito- ja palkanlaskentatoiminnot ja luomalla asiakkaalle lisäarvoa tuottavia ratkaisuja. Nooga tukee myös tarjoamalla talousneuvontaa, budjetointia, controller-palveluja sekä rahoitusneuvontaa.

Briox:

Briox on SaaS-yritys, joka yksinkertaistaa mikroyrittäjien arkea digitalisoimalla heidän liiketoimintaansa ja auttaa heitä lisäämään kannattavuutta. Brioxin ohjelmisto yhdistää kirjanpitäjän yrittäjään yksinkertaisesti, tehokkasti ja älykkäästi Suomessa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Briox AB (BRIX) perustettiin vuonna 2010 Växjössä ja on tänään listattu NGM Nordic SME:ssä. Lue lisää osoitteesta Briox.fi, LinkedIn ja Facebook.


Lisätietoja:

Monika Ahlskog

TJ, Nooga
Tel. +358 50 4147 120
monika.ahlskog@nooga.fi

Johan Nordqvist

TJ, Briox
Tel. +46(0) 70 6618 680
johan.nordqvist@briox.se