Bokföring, Ekonomiförvaltning, Nooga

Ett mångsidigt ekonomihanteringsprogram som sparar både tid och tålamod

05.05.2022

För små och medelstora företag är finansiell data lika viktig som för större företag. Trots det får inte ekonomiförvaltningen vara för tidskrävande, utan allt ska fungera enkelt och flexibelt. Lösningen är ett enkelt och mångsidigt ekonomiförvaltningsprogram som används i samarbete med bokföringsbyrån.

Netvisor är ett av de mångsidigaste inhemska ekonomiförvaltningsprogrammen. Det passar utmärkt för små och medelstora företag, eftersom det innehåller allt som behövs för ekonomiförvaltning; fakturering och bokföring, budgetering och rapportering, reseräkningar, ERP, kundrelationshantering, tidsregistrering och löneräkning samt lagerhantering.

Nooga är en Netvisor Premium Plus Partner

Netvisor lämpar sig för företag av alla storlekar, eftersom man till en början endast kan ta i bruk de funktioner som behövs för att starta upp verksamheten och sedan utöka användningen efter företagets behov. Att uppgradera din befintliga programvara, när företagets behov växer, är mycket enklare och billigare än att byta till ett helt nytt program.

Nästan vilket annat program som helst kan också kopplas till Netvisor. Det finns redan över 800 integrationspartner och det finns färdiga, testade integrationer för cirka 200 programvaror. Netvisor är känt för sin omfattande automatisering. Kvaliteten på integrationerna har prioriterats så att informationen passerar genom dem så automatiskt som möjligt.

Förenkla vardagen med ett system

Så varför är ett, heltäckande system bättre än många olika program som är specialiserade på olika uppgifter? Det tydligaste svaret är enkelhet. När all din data, såsom fakturor, kreditkortsköp, reseräkningar och löneinformation, finns tillgängligt på ett och samma ställe, är det enkelt att hitta och analysera informationen.

När löneräkning och lagerhantering finns i samma system som bokföringen underlättar det ekonomiförvaltningen och förbättrar även den ekonomiska uppföljningen.

Att man med en inloggning kan ta hand om allt som rör företagets ekonomi är smidigt och enkelt. Du behöver inte logga in separat i flera olika program eller nätbanker för att utföra dina veckovisa rutiner.

En annan fördel med den mångsidiga programvaran är att alla användare kan söka fram den information de själva behöver. Samtliga användare kan skapa en sammanfattningssida med just den information som de behöver, för att snabbt hitta det som är viktig för dem.

“ Att man med en inloggning kan ta hand om allt som rör företagets ekonomi är smidigt och enkelt. ”

Ani Rumpu, Content Specialist, Visma Finland

Ytterligare en fördel är informationens riktighet. När all data kommer in i programmet antingen elektroniskt eller manuellt endast en gång, förblir data renare och mer exakt. Till exempel behöver inte anställdas tidsregistreringar, fakturainnehåll eller kundinformation läggas upp flera gånger, på flera ställen, vilket minskar risken för misstag.

Att företaget och bokföringsbyrån arbetar tillsammans i Netvisor är också en betydande fördel. All information blir då transparent. Bokföraren har hela tiden en uppdaterad bild av vad som händer i företaget; vilka fakturor som ska betalas idag, vilka konteringar som ska kontrolleras och vilka referensbetalningar som ska hänföras. Företag å andra sidan, ser i realtid vad bokföringsbyrån gör. Du behöver inte fråga efter varje rapport eller all information när du kan se dem från själva systemet. Det delade systemet gör det också möjligt att fördela arbetet mellan företaget och bokföringsbyrån precis så som det bäst passar för företaget.

Automatisk och mobil ekonomiförvaltning

Netvisor, som redan funnits på marknaden i 20 år, har redan från början satsat mycket på automatisering av bokföringsrutiner. Faktum är att Netvisor erbjuder den mest avancerade automatiseringen och robotiken i branschen, vilket gör att du kan överlåta många dagliga rutiner till systemet och du slipper oroa dig för dessa. Vd:n kan själv fokusera på att utnyttja den data som genereras av systemet och att utveckla företaget.

Netvisors mobilapplikation gör att Vd:n behöver tillbringa mindre tid vid sitt skrivbord. Mobilapplikationen gör det enkelt att godkänna och betala inköpsfakturor, göra tidsregistreringar och reseräkningar och följa ekonomiska nyckeltal. Det är enkelt att skanna in kvitton direkt efter inköpet, så inga kvitton går förlorade och bokföringen hålls uppdaterad under hela året.

Netvisor har investerat avsevärt i enkla tjänster. Att ta i bruk programvaran räcker i princip endast några dagar. Den mesta tiden går åt till att öppna bankförbindelser. Färdiga mallar har gjorts för implementering av integrationspartnernas programvara och en del program kan fås ibruk direkt med en knapptryckning.

Läs mer om Noogas erbjudande för nystartade företag: Erbjudande till företag grundade 2022: Netvisor Professional-paket gratis för ett år.

Läs mer om Netvisor: Netvisor

Written by: Ani Rumpu -Content Specialist, Visma Finland