Tillsatta tjänster

Löneräknare till något av våra kontor

19.01.2022

Nooga är en modern, digital byrå som hjälper företag att lyckas med sin business. Vi erbjuder våra kunder heltäckande stöd inom ekonomiförvaltning, konsultering och system. Nooga har idag kontor i Helsingfors, Jakobstad, Karleby, Närpes, Vasa och Åbo och ambitionen är att göra Nooga till en av de ledande aktörerna inom branschen under de kommande åren. 

Bakom Nooga finns ett gäng med entreprenörer, som tidigare har jobbat som konsulter och ledare i olika företag och organisationer. Vi är idag 48 anställda med ett gemensamt och genuint intresse för utveckling, effektivering och att ta verksamheten till en ny nivå.

Vi söker nu en löneräknare till vårt team

Vi söker dig, som vill jobba med löneräkning på ett modernt sätt. Som person är du ansvarstagande och jobbar med dina uppgifter analytiskt och systematiskt. Du kan jobba både självständigt och i team. Du är genuint intresserad av att hjälpa kunder hålla koll på sin ekonomi med hjälp av modern teknik. Förutom svenska har du även goda språkkunskaper i finska. Erfarenhet av löneräkning anses vara en fördel.

Vi erbjuder ett intressant jobb med goda utvecklingsmöjligheter i ett modernt företag med framåtanda. Du kan jobba på något av våra kontor och/eller på distans.

Vi på Nooga vet att branschen är krävande och därför är vi måna om att ta hand om våra anställda. Nooga är Great Place to Work-certifierad sedan år 2019 och placerade sig på en andra plats i klassen för småföretag när Finlands Bästa Arbetsplatser 2021 publicerades. Vi satsar på personalens välmående och tror att personal som trivs ger bra service åt kunderna och den bästa kundupplevelsen.

Är du intresserad av att bli en del av vårt team? Vi vill gärna höra mera om dig!

Lämna in ansökan och CV via ansökningsformuläret. Platsen tillsätts när vi hittar rätt person för uppgiften! För tilläggsuppgifter, kontakta Linda Granberg, e-post: linda.granberg@nooga.fi eller tel. +358 40 8696 093.