Tillsatta tjänster

Sommarjobba hos oss – sök till Nooga Academy

01.02.2022

Är du i slutskedet av studierna och redo för en utmaning? Nooga söker specialister inom redovisning, löneräkning och system för sommaren 2022. Arbetet inleds i maj i form av utbildningsprogrammet Nooga Academy, som pågår till augusti.

Du som blir antagen får alltså förutom sommarjobb även en skräddarsydd utbildning från Nooga med möjlighet att specialisera dig. Trivs vi med varandra har du chans att fortsätta jobba även i höst.

Hur går det till?

Sök till Nooga Academy via vårt formulär senast 28 februari 2022. Vi förväntar oss att du som söker har goda kunskaper i svenska, finska och engelska och naturligtvis också ett genuint intresse för att hjälpa företag.

I ansökan väljer du mellan följande inriktningar inom Nooga Academy:

Redovisningsspecialist

Det här jobbet passar dig som vill jobba med bokföring på ett modernt sätt. Du är en ansvarsfull person som arbetar med dina uppgifter på ett systematiskt och analytiskt sätt. Du kan jobba självständigt, men fungerar också bra i grupp. Du har ett genuint intresse av att hjälpa företag hålla koll på deras ekonomi med hjälp av modern teknik.

Löneräkningsspecialist

Det här jobbet passar dig som vill jobba med löneräkning på ett modernt sätt. Du har koll på arbetslagstiftning och kollektivavtal och vet vilka förändringar som är på kommande. Du är en ansvarsfull person som arbetar med dina uppgifter på ett systematiskt och analytiskt sätt. Du kan jobba självständigt, men fungerar också bra i grupp.

Systemspecialist

Det här jobbet passar dig som är intresserad av teknologi och vill hjälpa företagare att förenkla sin arbetsvardag med hjälp av ny teknik. I praktiken kan det till exempel handla om att bygga integrationer mellan system, skapa säkra IT-miljöer eller jobba med verktyg för digital analys.

Du kommer att jobba under handledning, men också självständigt med projekt och kunder. Utbildningen inleds med en gemensam introduktion på vårt kontor i Jakobstad. Efter det jobbar vi vidare i Jakobstad, Karleby, Vasa, Närpes, Helsingfors eller på distans. Nooga Academy avslutas i augusti med att deltagarna skriver slutrapporter per inriktning.