Hotelli- ja ravintola-ala, Kirjanpito, Nooga, Taloushallinto

Nooga- talouskumppani hotelli- ja ravintola-alalle

26.08.2022

Miten Nooga voi palvella hotelli- ja ravintola-alan yrityksiä ja organisaatioita?

Taloushallinto hotelli- ja ravintola-alalla vaatii erikoisosaamista ja alatuntemusta. Autamme yrityksiä ja organisaatioita hotelli- ja ravintola-alalla talousratkaisuilla, jotta ne voisivat huoletta keskittyä ydintoimintaansa.

Nooga tarjoaa kokonaisratkaisuja hotelli- ja ravintola-alan yrityksille:

Noogalla on eri osa-alueet tunteva asiantuntijatiimi, joka työskentelee hotelli- ja ravintola-alan yritysten kanssa. Voimme auttaa luomaan hyvän raportointijärjestelmän tunnusluvuista, joita asiakasyritys haluaa seurata. Henkilöstömitoituksen seuranta ja kustannusrakenteiden kannattavuus on tärkeää hotelli- ja ravintola-alalla. Meiltä löytyy ymmärrystä yrityksen prosesseista ja eri järjestelmäratkaisuista digitalisointia ja tehostamista varten.

Kirjanpito ja palkanlaskenta hotelli- ja ravintola-alalla

Hotelli- ja ravintola-alalla kassamyynnin ja erilaisten maksutapojen kuten lounasseteleiden ja lahjakorttien selkeä seuranta on tärkeää. Vuosittaisten alennusten jaksotus on myös tärkeää tällä alalla.

Hotelli- ja ravintola-alan palkanlaskentaprosessi voidaan automatisoida nopeampien kannattavuusraporttien saamiseksi. Tämä yksinkertaistaa palkanlaskentaa ja säästää sekä aikaa että rahaa. Varmistamme myös, että palkat ovat työehtosopimuksen mukaisia ja autamme sinua henkilöstöön, työehtoihin ja sopimuksiin liittyvissä asioissa. Alan työehtosopimuksen erityispiirteitä ovat esimerkiksi vuosilomapäiväjärjestelmä.

Ohjelmistoratkaisut ja integraatiot hotelli- ja ravintola-alalla

Olemme kumppanisi löytämään hotelli- ja ravintola-alan parhaan kassajärjestelmän, joka on helppokäyttöinen, tehokas ja nopea. Oikeasta kassajärjestelmästä saat hyvät ja monipuoliset raportit.

Digitaaliset ratkaisut mahdollistavat tehokkaat ja sujuvat prosessit. Joskus myös kirjanpito hoidetaan ERP-järjestelmässä ja sellaisissa tapauksissa työskentelemme asiakkaan järjestelmässä. Jos yrityksellä on useampi järjestelmä käytössä, niiden on voitava kommunikoida keskenään manuaalisen työn minimoimiseksi. Joskus se saavutetaan integraatioiden avulla ja joskus applikaatiosta voi olla hyötyä.

Asiakasyrityksen prosessien ja tarpeisiin perustuen, voimme räätälöidä digitaalisia ratkaisuja. Autamme mielellämme löytämään toimivan ja optimaalisen ratkaisun työajanseurantaa varten. Asiakkaan omat järjestelmät voidaan integroida taloushallintojärjestelmään. Jos yrityksellä on jo toimiva ratkaisu työajanseurantaa varten, voimme luoda integraation palkanlaskentaan.

Olemme kumppanisi löytämään hotelli- ja ravintola-alan parhaan kassajärjestelmän, joka on helppokäyttöinen, tehokas ja nopea. Oikeasta kassajärjestelmästä saat hyvät ja monipuoliset raportit.

CFO & Account Manager Tommy Granholm ja Nooga Systems Projektipäällikkö Thomas Fagerholm.

Uusien ohjelmistojen ja rutiinien käyttöönotossa on tärkeää, että henkilöstö saa selkeät säännöt ja ohjeet ohjelmiston käyttämiseen. Oikeilla tiedoilla saadaan oikeaa tietoa, mutta vääristä leimauksista aiheutuu helposti virheitä palkanlaskentaan. Siksi on tärkeää saada mukaan asiantuntijatiimi, jolla on kokemusta ohjelmistoista ja joka auttaa yrityksen alkuun uusissa rutiineissa.

Kannattavuus ja raportointi hotelli- ja ravintola-alalla

Hotelli- ja ravintola-alan yritykset, jotka pääasiassa myyvät palveluita tarvitsevat kustannuslaskelmia henkilöstömitoitukseen ja asiakaskohtaista kannattavuusraportointia sekä hinnoittelua varten. Tarvittaessa voimme myös tehdä räätälöityjä raportteja asiakkaan oman järjestelmän dataan perustuen.

Noogan asiantuntijatiimi voi tarjota laajasti palveluja hotelli- ja ravintola-alan yrityksille. Meillä on eri työkaluja ja menetelmiä budjetteja, ennusteita ja raportteja varten, joita tarvitaan esimerkiksi rahoitusneuvotteluissa pankin kanssa. Taloushallintopalveluiden lisäksi voimme tarjota järjestelmäratkaisuja, neuvontapalvelua ja tukea yrityksen prosessien kehittämiseen.

Let´s focus on your mission – We are your key partner.

Restaurang

Talouskumppani hotelleille ja ravintoloille

Asiantuntijamme tarjoavat neuvontaa alaa koskevissa erikoiskysymyksissä.