Hotelli- ja ravintoalan yrityksen arjessa on päivittäin monia haasteita ja huolia, joista yksi turhimpia on taloudenpito. Sen ei nimittäin tarvitse syödä suhteettomasti tiimisi aikaa ydinliiketoiminnan kustannuksella.

Tietoisuus kassamyynnistä ja kassaraportoinnista, työajan seuranta ja palkanlaskennan automatisointiin liittyviin erityiskysymyksiin sekä modernit ratkaisut esimerkiksi työajanseurantaan ovat kaikki palveluita, jotka on räätälöity helpottamaan päivittäistä työtaakkaasi. Ne kaikki saat helposti meiltä.

Pyydä tarjous

3 hyvää syytä vaihtaa Noogaan

 

1

Monipuolinen palvelutarjonta

Myykö nykyinen tilitoimistosi sinulle eioota? Meiltä saat kirjanpidon lisäksi neuvontaa hotelli- ja ravintola-alaa koskevissa asioissa kuten arvonlisäveroon ja hotelli- ja ravintola-alan työehtosopimukseen liittyvissä kysymyksissä.

Katso kaikki palvelut »

 

2

Parhaat digitaaliset työkalut

Ethän enää roijaa paperisia kuitteja kirjanpitäjällesi? Meiltä saat käyttöösi viimeisimmät digitaaliset työkalut esim. laskutukseen, kirjanpitoon sekä työajanseurantaan.

Lue lisää »

 

3

Suora puhelinnumero omalle asiantuntijallesi

Ei enää vastaamattomia puheluita ja pompottelua tekijältä toiselle. Meillä asioit aina tutun asiantuntijan kanssa, jonka tavoitat suoraan omasta puhelinnumerosta.

Tutustu meihin »

Nooga – talouskumppani hotelli- ja ravintola-alalle

 

Taloushallinto hotelli- ja ravintola-alalla vaatii erikoisosaamista ja alatuntemusta. Autamme hotelli- ja ravintoalan yrityksiä talousratkaisuilla, jotta ne voisivat huoletta keskittyä ydintoimintaansa.

Olen kiinnostunut Noogan palveluista ja haluan että minuun otetaan yhteyttä

 

Ota yhteyttä

Me, jotka perustimme Noogan, olemme aikaisemmin työskennelleet yritysjohtajina ja asiantuntijoina erilaisissa yrityksissä ja organisaatioissa. Meitä kaikkia yhdistää aito kiinnostus kehittämiseen, tehokkuuden lisäämiseen sekä liiketoiminnan viemiseen uudelle tasolle.

Voimme auttaa hallitsemaan yrityksen taloutta sujuvammin ja varmistamme, että työssä käytettävät järjestelmät pystyvät kommunikoimaan keskenään. Jos yrityksessä on meneillään muutoksia, voimme toimia myös kuuntelijana, neuvonantajana tai toteuttajana.