Lehdistötiedotteet, Nooga

Accountor kasvaa valtakunnallisesti – tilitoimisto Nooga Oy osaksi Accountoria

02.09.2022

Kasvustrategiansa mukaisesti Accountor on ostanut tilitoimisto Nooga Oy:n 1.9.2022.

Nooga on moderni tilitoimisto, joka palvelee asiakkaitaan valtakunnallisesti kuudella paikkakunnalla – Pietarsaaressa, Kokkolassa, Närpiössä, Vaasassa, Helsingissä ja Turussa – noin 50 taloushallinnon ammattilaisen voimin. Tällä hankinnalla Accountor vahvistaa valtakunnallista läsnäoloaan lähellä asiakkaitaan, erityisesti Pohjanmaalla ja muilla ruotsinkielisillä alueilla. Se mahdollistaa myös paremman tuen ruotsinkielisille asiakkaille. Lisäksi yritysosto parantaa edelleen Accountorin ohjelmistoriippumatonta tarjontaa, mikä tarkoittaa palveluiden tarjoamista asiakkaiden haluamilla työkaluilla.

”Tämä osto tukee kasvustrategiaamme. Toimialamme murros vaatii jatkuvasti syvenevää digitalisaatio-osaamista. Olemme jo usean vuoden ajan investoineet vahvasti asiakaslähtöisiin palveluprosesseihin, sekä niitä tukevaan moderniin teknologiaan ja automaatioon ja jatkamme niiden vahvistamista yhdessä Noogan ammattilaisten kanssa. Tavoitteenamme on olla toimialamme suunnannäyttäjä tulevaisuudessa ja ennen kaikkea auttaa jokaista asiakasyritystämme menestymään. Olen myös todella iloinen, että näin voimme palvella ruotsinkielisiä asiakkaitamme entistä paremmin jatkossa”, sanoo Accountorin toimitusjohtaja Niklas Sonkin.

Taloushallinnon ala kehittyy nopeasti ja Accountor on edelläkävijänä luomassa palveluita ja ohjelmistoja kaikenkokoisille yrityksille, jotta ne voivat pysyä kehityksessä mukana.

”Accountor on meistä erittäin sopiva yhteistyökumppani, joka on alan edelläkävijä vahvalla taloushallinnon, palkanlaskennan ja veroneuvonnan asiantuntemuksellaan. Yhdessä me voimme kehittää ja kasvattaa liiketoimintaamme ja parantaa tarjontaamme entisestään. Uskon, että asiakkaamme hyötyvät tämän sopimuksen myötä saamastamme laajemmasta asiantuntemuksesta. Olen myös iloinen siitä, että henkilöstöllämme on tulevaisuudessa enemmän uramahdollisuuksia ja päivittäistä apua tarvittaessa”, sanoo Noogan toimitusjohtaja Monika Ahlskog.

Tämänpäiväisen oston myötä Accountor on toteuttanut 21 yrityskauppaa Suomessa, Tanskassa ja Ruotsissa. Ne vahvistavat Accountorin asemaa Pohjoismaiden johtavana taloushallinnon palveluntarjoajana.

Lisätiedot:

toimitujohtaja Niklas Sonkin, Accountor, puh. +358 44 410 3570, niklas.sonkin@accountor.fi

toimitusjohtaja Monika Ahlskog, Nooga Oy, puh. +358 50 414 7120, monika.ahlskog@nooga.fi

Accountor on talous- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistoratkaisuihin sekä ulkoistuspalveluihin erikoistunut konserni, jonka palveluksessa on noin 2300 ammattilaista 6 maassa. Yhtiön toiminta-ajatuksena on auttaa asiakkaitaan hyödyntämään modernin teknologian ja digitalisoinnin tarjoamia mahdollisuuksia jokapäiväisessä tekemisessään. Yhtiön pääkonttori on Espoossa. Suomen lisäksi yhtiö toimii Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Hollannissa ja Ukrainassa. Accountor-konsernin liikevaihto vuonna 2021 oli 238 M€. www.accountor.com

Nooga Oy Ab tarjoaa taloushallintopalveluita, talousohjausta, liiketoiminnan kehittämistä ja liiketoiminnassa tarvittavia järjestelmäpalveluita. Nooga Oy Ab perustettiin vuonna 2016 Pietarsaaressa ja työllistää nykyään noin 50 henkilöä ja palvelee asiakkaita valtakunnallisesti. Pietarsaaren toimiston lisäksi Nooga Oy Ab:lla on toimistot Kokkolassa, Vaasassa, Närpiössä, Turussa ja Helsingissä. www.nooga.fi