Bokföring, Jobb, Nooga

Vi söker erfarna bokförare till vårt team

06.02.2024

Nooga är en modern bokföringsbyrå som hjälper företag att lyckas med sin business. Vi erbjuder våra kunder heltäckande service inom ekonomiförvaltning. I september 2022 blev Nooga ett dotterbolag till Accountor Services Oy.
Vi är idag kring 60 anställda med ett gemensamt och genuint intresse förutveckling, effektivering och att ta verksamheten till en ny nivå.

Vi söker nu erfarna bokförare till vårt team

Vi söker dig, som vill jobba med bokföring på ett modernt sätt. Som person är du ansvarstagande och jobbar med dina uppgifter analytiskt och systematiskt. Du kan jobba både självständigt och i team. Du är genuint intresserad av att hjälpa kunder hålla koll på sin ekonomi med hjälp av modern teknik. Förutom
finska har du även goda språkkunskaper i svenska och engelska. Arbetet förutsätter flera års erfarenhet av bokföring.


Vi erbjuder ett intressant jobb med goda utvecklingsmöjligheter i ett modernt företag med framåtanda. På Nooga har vi en låg hierarki, flexibla arbetstider, konkurrenskraftiga löner och förmåner samt härliga kollegor och trivsamma arbetsmiljöer. Du kan jobba på något av våra kontor och/eller på distans.
Nooga har kontor i Esbo, Jakobstad, Karleby, Närpes, Vasa och Åbo.

Vi på Nooga vet att branschen är krävande och därför är vi måna om att ta hand om våra anställda. Målet är att ha branschens nöjdaste anställda. I år förnyades Great Place to Work certifiering igen och vi placerade oss för fjärde året i rad bland det 20 bästa arbetsplatserna i vår storleksklass när Finlands Bästa Arbetsplatser publicerades. Vi satsar på personalens välmående och tror att personal som trivs ger bra service åt kunderna och den bästa kundupplevelsen.

Är du intresserad av att bli en del av vårt team? Vi vill gärna höra mera om dig!

Lämna in ansökan och CV via ansökningsformuläret. Platsen tillsätts när vi hittar rätt person för uppgiften! För tilläggsuppgifter, kontakta Monika Ahlskog, e-post: monika.ahlskog@nooga.fi eller tel. +358 50 414 7120.