Tillsatta tjänster

Redovisningsspecialist till Helsingfors eller Åbo

09.11.2020

Nooga är en modern, digital byrå som hjälper företag att lyckas med sin business. Vi erbjuder våra kunder heltäckande stöd inom ekonomiförvaltning, konsultering och system. Nooga har idag kontor i Jakobstad, Karleby, Vasa och Nystad och ambitionen är att göra Nooga till en av de ledande aktörerna inom branschen under de kommande åren. 

Bakom Nooga finns ett gäng med entreprenörer, som tidigare har jobbat som konsulter och ledare i olika företag och organisationer. Vi är idag över 25 anställda med ett gemensamt och genuint intresse för utveckling, effektivering och att ta verksamheten till en ny nivå.

Vi söker nu en redovisningsspecialist till Helsingfors eller Åbo.

Vi söker dig, som vill jobba med bokföring på ett modernt sätt. Som person är du ansvarstagande och jobbar med dina uppgifter analytiskt och systematiskt. Du kan jobba både självständigt och i team. Du är genuint intresserad av att hjälpa kunder hålla koll på sin ekonomi med hjälp av modern teknik. Förutom svenska har du även goda språkkunskaper i finska. Erfarenhet av bokföring anses vara en fördel.

Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter. Vi på Nooga vet att branschen är krävande och därför är vi måna om att ta hand om våra anställda. Vårt mål är att ha branschens nöjdaste anställda och år 2019 fick vi Great Place to Work-certifiering. Vi tror att nöjda anställda gör att också våra kunder är nöjdast i branschen.

Är du intresserad av att bli en del av vårt team? Vi vill gärna höra mera om dig!

Lämna in ansökan och CV via ansökningsformuläret. Platsen tillsätts när vi hittar rätt person för uppgiften! För tilläggsuppgifter, kontakta Monika Ahlskog e-post: monika.ahlskog@nooga.fi eller tel. +358 50 4147 120.