Tillsatta tjänster

Head of Sales

08.06.2020

Nooga är en modern byrå som vill hjälpa företag att lyckas med sin business. Vi erbjuder våra kunder heltäckande stöd inom ekonomiförvaltning, konsultering och system. Vi har idag kontor i Jakobstad, Karleby och Vasa. Vi har stora ambitioner att göra Nooga till en av de ledande aktörerna inom branschen under de kommande åren. Bakom Nooga finns ett gäng med entreprenörer, som tidigare har jobbat som konsulter och ledare i olika företag och organisationer. Vi är idag över 20 anställda med ett gemensamt och genuint intresse för utveckling, effektivering och att ta verksamheten till en ny nivå.
Som ett steg i vår tillväxtstrategi söker vi nu en Head of Sales till vår verksamhet. Vi söker efter rätt person eller med andra ord den bästa – placeringsorten är inte väsentlig.
Ditt jobb är att identifiera, etablera och utveckla nya kundrelationer och utveckla affärsverksamheten. Har du…

  • förmågan att etablera och upprätthålla långsiktiga kundrelationer?
  • en naturlig drivkraft framåt och är du en bra säljare och förhandlare?
  • gedigen erfarenhet inom försäljning?

 …då kan du vara personen vi söker efter!Vi erbjuder ett intressant och utmanande jobb i ett modernt företag som verkar på en marknad som just nu är inne i en kraftig förändringsfas. Som Head of Sales har du möjligheten att vara med och utveckla Nooga och du ingår även i Noogas ledniningsgrupp.
Lämna ansökan och CV HÄR senast 22.6 2020. Platsen tillsätts direkt när rätt person hittas. För mer information, kontakta Monika Ahlskog på e-post monika.ahlskog@nooga.fi eller tel. +358 50 4147 120.