Pressmeddelande

Bokföringsbyrån Nooga Oy Ab hjälper företagare hålla koll på ekonomin!

20.01.2017

Pressmeddelande 12.1.2017 kl. 13.00

Nooga är grundat av ett gäng företagare, med över 10 års erfarenhet från företagande.

“Idén till Nooga föddes när vi inte själva riktigt hittade någon bokföringsbyrå som svarade på de behov vi som företagare hade. Utöver att ge mera mervärde än en traditionell bokföringsbyrå, så vill Nooga också hjälpa företagen med digitaliseringen av ekonomiförvaltningen.

Hos oss behövs inga fysiska kundmappar, allt är digitalt, säger Peter Grankulla, medgrundare och vd på Nooga”

Nooga Oy Ab har förvärvat ekonomiförvaltningsverksamheten från A-zeta Oy Ab, samt A Accounting Oy Ab:s verksamhet.

“A-zeta Oy Ab har haft två huvudsakliga verksamhetsområden, konsultering av företagsledningar och ekonomiförvaltningstjänster. Digitalisering av ekonomiförvaltningstjänster växer kraftigt. A-zeta har stor tilltro till denna verksamhet och vill därför vidareutveckla verksamheten. Rätt team och timing gjorde att beslutet var lätt för detta steg säger Dan Liljeqvist, medgrundare (och vd på A-zeta).

Nooga som påbörjade sin verksamhet 1.1.2017 har kontor i Jakobstad och har till att börja med 4 st. medarbetare, men planerar redan att anställa 1-2 nya personer till teamet.

Nooga har också som mål att vara föregångare när det gäller företagskulturen.

“Av erfarenhet så vet vi att bokföringsbranschen är väldigt krävande arbetsmässigt och därför vill vi sätta medarbetarna i fokus. Nooga har som mål att ha branschens nöjdaste medarbetare, säger Monika Ahlskog, medgrundare och kundansvarig bokförare.

Info:

Nooga Oy Ab är en nygrundad bokföringsbyrå med kontor i Jakobstad. Noogas mål är att hjälpa företagen att hålla bättre koll på ekonomin genom att digitalisera bokföring och löneräkning samt skapa rapporter som ger mervärde åt företagaren.

Delägare i Nooga är A-zeta Oy Ab, A Accounting Oy Ab, Sebra Consulting Oy Ab, Monevo Oy och Business Insights Finland Ab.

 

För mera information:

Peter Grankulla, vd

peter.grankulla@nooga.fi

Tel. 044 4494 236

 

Dan liljeqvist, medgrundare

dan.liljeqvist@a-zeta.com

Tel. 050 5239 515