Lehdistötiedotteet

Tilitoimisto Nooga Oy auttaa yrittäjiä pysymään ajan tasalla taloudestaan

20.01.2017

Lehdistötiedote 12.1.2017 klo 13.00

Noogan perusti joukko yrittäjiä, joilla on yli 10 vuoden kokemus yrittämisestä.

“Ajatus Noogan perustamisesta syntyi, kun emme itse löytäneet tarpeitamme vastaavaa tilitoimistoa. Voidakseen tarjota asiakkailleen enemmän kuin perinteinen tilitoimisto, Nooga auttaa yrityksiä myös taloushallinnon digitalisoimisessa. Meillä ei tarvita fyysisiä asiakasmappeja, kaikki on digitaalisessa muodossa”, sanoo Peter Grankulla, Noogan toimitusjohtaja ja perustajajäsen.

Nooga Oy Ab on ostanut A-zeta Oy Ab:n taloushallintotoiminnot sekä koko Accounting Oy Ab:n liiketoiminnan.

“A-zeta Oy Ab:llä on ollut kaksi pääasiallista toiminta-aluetta, yritysjohdon konsultointi ja taloushallintopalvelut. Taloushallintopalveluiden digitalisaatio etenee voimakkaasti. A-zetalla on vahva luottamus tähän alueeseen, ja haluaa siksi kehittää sitä edelleen. Oikea tiimi ja ajoitus tekivät tästä päätöksestä helpon”, sanoo Dan Liljeqvist, perustajajäsen (ja A-zetan toimitusjohtaja).

1.1.2017 toimintansa aloittaneella Noogalla on toimisto Pietarsaaressa. Yritys työllistää tällä hetkellä 4 henkilöä, mutta suunnittelee jo 1–2 lisätyöntekijän palkkaamista tiimiin.

Noogan tavoite on olla edelläkävijä myös yrityskulttuurissa.
“Kokemuksesta tiedämme, että kirjanpitoala vaatii paljon työntekijöiltä. Siksi haluamme asettaa työntekijämme keskipisteeseen. Noogan tavoite on, että meillä on alan tyytyväisimmät työntekijät”, sanoo Monika Ahlskog, asiakasvastaava kirjanpitäjä ja perustajajäsen.

Tietopaketti:

Nooga Oy Ab on uusi kirjanpitotoimisto, jolla on toimisto Pietarsaaressa. Noogan tavoite on auttaa yrityksiä pysymään paremmin perillä taloudestaan digitalisoimalla kirjanpidon ja palkanlaskennan sekä tarjoamalla lisäarvoa tuottavia raportteja yrittäjälle.

Noogan osakkaita ovat A-zeta Oy Ab, A Accounting Oy Ab, Sebra Consulting Oy Ab, Monevo Oy ja Business Insights Finland Ab.

Lisätietoa:

Peter Grankulla, tj
peter.grankulla@nooga.fi
puh. 044 4494 236

Dan liljeqvist, perustajajäsen
dan.liljeqvist@a-zeta.com
puh. 050 5239 515