Pressmeddelande

Digitala bokföringsbyrån Nooga förvärvar Ekonovia som ett led i tillväxtstrategin

06.07.2017

Pressmeddelande 6.7.2017 kl. 12.00
Digitala bokföringsbyrån Nooga förvärvar Ekonovia som ett led i tillväxtstrategin

Nooga, som grundades i slutet av 2016 av ett gäng företagare, satsar på en stark tillväxt genom att förvärva Ekonovias bokförings- och löneräkningsverksamhet.

Bokföringsbyrån Ekonovia, som grundades 2009, har haft en stabil tillväxt och omsatte 2016 320 t€.

“Det känns väldigt inspirerande och givande att komma med i Nooga och tillsammans med de övriga ägarna kunna vara med och hjälpa företagen att digitalisera sin ekonomiförvaltning, säger Stefan Kaptens, Ekonovias tidigare delägare och styrelsemedlem på Nooga”.

“Genom att slå ihop verksamheterna får vi en större bredd av kompetens att serva våra kunder, säger Monika Ahlskog, operativ chef och Tommy Granholm, ekonomirådgivare på Nooga”.

“Förvärvet av Ekonovia är ett led i vår tillväxtstrategi. Vi ser ett stort behov av att digitalisera ekonomiförvaltningen i företagen. Hos oss behövs inga fysiska mappar eller papperskvitton, allt kan skötas digitalt och vi hjälper till att få i ordning processerna för att möjliggöra en smidig övergång, säger styrelseordförande Dan Liljeqvist”.

Info:
Nooga Oy Ab är en digital bokföringsbyrå med kontor i Jakobstad. Noogas mål är att hjälpa företagen att hålla bättre koll på ekonomin genom att digitalisera bokföring och löneräkning samt skapa rapporter som ger mervärde åt företagaren. Nooga hjälper även med ekonomirådgivning, budgetering, controllertjänster samt finansiell strategi.

För mera information:

Dan Liljeqvist, Styrelseordförande
Tel. +358 50 5239 515

Monika Ahlskog, Operativ chef
Tel. +358 +358 50 4147 120
monika.ahlskog@nooga.fi

 

Trött på alla papper och kvitton? Vill du digitalisera din bokföring?

Fråga offert!

 

Antal löner per månad
Antal inköpsfakturor per månad
Antal försäljningsfakturor per månad
Antal kvitton per månad