Bokföring, Nooga, Tillsatta tjänster

Vi söker en Bokförare för primärproducenter till vårt Närpeskontor

18.08.2023

Nooga är en modern bokföringsbyrå som hjälper företag att lyckas med sin business. Vi erbjuder våra kunder heltäckande service inom ekonomiförvaltning. I september blev Nooga ett dotterbolag till Accountor Services Oy. Vi är idag över 55 anställda med ett gemensamt och genuint intresse för utveckling, effektivering och att ta verksamheten till en ny nivå.

Vi söker nu en bokförare för primärproducenter till vårt team i Närpes

Vi söker dig, som vill jobba med bokföring på ett modernt sätt. Som person är du ansvarstagande och jobbar med dina uppgifter analytiskt och systematiskt. Du kan jobba både självständigt och i team. Du är genuint intresserad av att hjälpa våra kunder att hålla koll på sin ekonomi med hjälp av modern teknik. Förutom svenska har du även goda språkkunskaper i finska och engelska.

Din roll hos oss:

  • Bokföring och deklarationer: Du kommer att hantera bokföring och deklarationer för våra primärproducenter och mindre företagskunder.
  • Fakturering och reskontra: Du kommer att hantera fakturering och reskontra för våra kunders räkning.
  • Flexibla arbetstider: Vi förstår att livet har olika säsonger och prioriteringar. Därför erbjuder vi flexibilitet när det kommer till arbetstiderna. Under vinter och vår, kommer du att arbeta på heltid, medan arbetstiderna kommer att vara deltid under resten av året. Detta ger dig möjlighet att balansera ditt arbete med andra aktiviteter och ansvar

Vi erbjuder ett intressant jobb med goda utvecklingsmöjligheter i ett modernt företag med framåtanda. På Nooga har vi en låg hierarki, flexibla arbetstider, konkurrenskraftiga löner och förmåner samt härliga kollegor och trivsamma arbetsmiljöer.

Vi på Nooga vet att branschen är krävande och därför är vi måna om att ta hand om våra anställda. Målet är att ha branschens nöjdaste anställda. I år förnyades Great Place to Work certifiering igen och vi placerade oss för fjärde året i rad bland de 20 bästa arbetsplatserna i vår storleksklass när Finlands Bästa Arbetsplatser publicerades. Vi satsar på personalens välmående och tror att personal som trivs ger bra service åt kunderna och den bästa kundupplevelsen.

Är du intresserad av att bli en del av vårt team? Vi vill gärna höra mera om dig!

Lämna in ansökan och CV via ansökningsformuläret. Platsen tillsätts när vi hittar rätt person för uppgiften! För tilläggsuppgifter, kontakta Maria Halonen, e-post: maria.halonen@nooga.fi eller tel. +358 40 7403 976.