Ekonomiförvaltning, Taloushallinto

Erbjudande till nya kunder: Netvisor för 3 månader gratis

14.04.2020

Hänger ditt ekonomiförvaltningsprogram med i svängarna? Får du det stöd du behöver för beslutsfattande? Behöver du använda flera olika program för din ekonomiförvaltning och överlappar processerna varandra?

Upptäck fördelarna med att ha digital ekonomiförvaltning i realtid som stöd för beslutsfattande! 

I Netvisor kan du även göra kassaflödesprognoser och budgeter. Netvisor är en all-in-one lösning med möjlighet att integrera befintliga program. Netvisor är molnbaserat och du kan alltså jobba i Netvisor var du än befinner dig.


ERBJUDANDE: Nya Netvisor-kunder får gratis Netvisor-paketavgift för 3 månader (öppningsmånaden + 2 månader) och gratis öppningsavgift.

Förmånen omfattar:

  • Netvisor Core och Professional-paketens månadsavgift
  • Tjänstens öppningsavgift

Kampanjen är i kraft fram till 30.9.2021. Transaktionsavgifter debiteras enligt verkliga transaktioner och enligt prislistan.

Användning av tjänsten fortsätter automatiskt efter kampanjen utan separata åtgärder enligt ikraftvarande prislista.


Intresserar erbjudandet eller har ni andra frågor?

Ta kontakt med Monika Ahlskog eller registrera dig som Netvisor-kund online.

Du kan också boka en 30 min gratis rådgivning med oss, så berättar vi mera om Netvisor eller om du har andra frågor.

Monika Ahlskog:
email: monika.ahlskog@nooga.fi
tel. +358504147120

Digital bokföringsbyrå Nooga

Nooga är en modern digital bokföringsbyrå som betjänar kunder i hela Finland. Vi startade Nooga för att vi inte under de år vi varit företagare fått den service som vi tycker att företagare och företag förtjänar från en bokföringsbyrå.

Vårt mål är att ändra synen på bokföring från ett nödvändigt ont till något som småföretagare tycker om eftersom de får koll på ekonomin och vet exakt hur det går för företaget, samt ännu viktigare, hur det kommer att gå de kommande månaderna.ButtonSe våra referenser