Taloushallinto

Tarjous uusille asiakkaille: Netvisor kolmeksi kuukaudeksi ilmaiseksi

14.04.2020

Onko taloushallintojärjestelmäsi ajan tasalla? Saatko tarvitsemaasi tukea päätöksentekoa varten? Onko sinulla useampi ohjelma käytössä taloushallinnon eri vaiheita varten ja sisältävätkö prosessit päällekkäisiä työvaiheita?

Siirry sähköiseen taloushallintoon ja huomaa reaaliaikaisen raportoinnin edut!

Netvisorissa voit myös tehdä kassavirtaennusteita ja talousarvioita. Netvisor on all-in-one ratkaisu ja myös nykyisten ohjelmien integrointi Netvisoriin on mahdollista. Netvisor on pilvipalvelu ja voit käyttää Netvisoria missä ja milloin tahansa.


TARJOUS: Ilmainen avausmaksu ja ilmainen Netvisor-paketti kolmeksi kuukaudeksi (avauskuukausi + 2 kuukautta) uusille Netvisor-asiakkaille

Etu kattaa:

  • Netvisor Core ja Professional pakettien kuukausimaksut
  • Palvelun avausmaksun

Kampanja on voimassa 30.9.2021 saakka. Tapahtumamaksut veloitetaan toteuman ja hinnaston mukaan.

Palvelun käyttö jatkuu automaattisesti kampanjan jälkeen ilman erillisiä toimenpiteitä voimassa olevan hinnaston mukaisesti.


Kiinnostaako tarjous tai heräsikö muita kysymyksiä?

Ota yhteyttä Monika Ahlskogiin tai rekisteröidy Netvisor-asiakkaaksi verkossa.

Voit myös varata 30 min ilmaisen neuvonnan niin kerromme lisää Netvisorista ja vastaamme kysymyksiin.

Monika Ahlskog:
s-posti: monika.ahlskog@nooga.fi
puh. +358504147120


Digitaalinen tilitoimisto Nooga

Nooga on moderni digitaalinen tilitoimisto joka palvelee asiakkaita ympäri Suomen. Perustimme Noogan, koska emme kokeneet saavamme kirjanpitotoimistoilta sellaista palvelua, jota yrittäjä mielestämme ansaitsee.

Tavoitteenamme on muuttaa käsitystä kirjanpidosta välttämättömänä pahana. Haluamme tehdä kirjanpidosta pidetyn osan liiketoimintaa, joka tarjoaa mahdollisuuden pysyä aina hyvin perillä yrityksen taloudesta sekä siitä, miten yrityksellä menee nyt ja tulevina kuukausina.