Nooga Systems, Taloushallinto

Tarjous uusille asiakkaille

14.04.2020

Onko taloushallintojärjestelmäsi ajan tasalla? Saatko tarvitsemaasi tukea päätöksentekoa varten? Onko sinulla useampi ohjelma käytössä taloushallinnon eri vaiheita varten ja sisältävätkö prosessit päällekkäisiä työvaiheita?

Siirry sähköiseen taloushallintoon ja huomaa reaaliaikaisen raportoinnin edut!

Netvisorissa voit myös tehdä kassavirtaennusteita ja talousarvioita. Netvisor on all-in-one ratkaisu ja myös nykyisten ohjelmien integrointi Netvisoriin on mahdollista. Netvisor on pilvipalvelu ja voit käyttää Netvisoria missä ja milloin tahansa.


1. Meillä on nyt kampanja, jonka aikana tarjoamme uusille Netvisor-asiakkaille ilmaisen avausmaksun ja Netvisor-paketin 3 kuukaudeksi (avauskuukausi + 2 kuukautta)

Etu kattaa:

  • Netvisor Core ja Professional pakettien kuukausimaksut
  • Palvelun avausmaksun

Kampanja on voimassa 31.8.2020 saakka. Tapahtumamaksut veloitetaan toteuman ja hinnaston mukaan.


2. Vuonna 2020 perustetut yritykset saavat Netvisor Professional-paketin vuodeksi käyttöönsä ilman kuukausi- ja avausmaksua.

Etu kattaa:

  • Netvisor Professional-paketin kuukausimaksun
  • Palvelun avausmaksun
  • Palkanlaskentamoduulin kuukausimaksun
  • Matka- ja kululaskujen kuukausimaksun

Etu koskee kaikkia vuonna 2020 perustettuja uusia yrityksiä, joilla on y-tunnus ja jotka ottavat Netvisorin ensimmäistä kertaa käyttöönsä. Tapahtumamaksut veloitetaan toteuman ja hinnaston mukaisesti. Tarjous on voimassa tämän vuoden loppuun saakka.


Palvelun käyttö jatkuu automaattisesti kampanjan jälkeen ilman erillisiä toimenpiteitä voimassa olevan hinnaston mukaisesti.

Kiinnostaako tarjous tai heräsikö muita kysymyksiä?

Ota yhteyttä Monica Ahlskogiin:
s-posti: monika.ahlskog@nooga.fi
puh. +358504147120.