Tillsatta tjänster

Enhetschef Närpes

10.05.2021

Nooga är en modern, digital byrå som hjälper företag att lyckas med sin business. Vi erbjuder våra kunder heltäckande stöd inom ekonomiförvaltning, konsultering och system. Nooga grundades år 2016 och har idag kontor i Jakobstad, Karleby, Vasa, Nystad, Helsingfors och det senaste tillskottet ligger i Närpes. Ambitionen är att göra Nooga till en av de ledande aktörerna inom branschen under de kommande åren. 

Våra teammedlemmar har tidigare arbetat som företagsledare, affärsutvecklare och entreprenörer. Vi är idag över 35 anställda med ett gemensamt och genuint intresse för att stödja företag att uppnå sina mål och ta verksamheten till en ny nivå. 

Som ett steg i vår tillväxtstrategi söker vi nu en Enhetschef till vårt kontor i Närpes! 

Som Enhetschef har du det övergripande ansvaret för verksamheten på Närpes-kontoret och leder ett team på ca 10 personer. En del av ditt arbete består av kundarbete inom ekonomirådgivning och/eller system. Utöver genuint intresse och kompetens på området, uppskattar vi tidigare arbetserfarenhet av liknande uppgifter. För att lyckas i rollen är du ansvarsfull, samarbetsvillig och vill jobba på ett modernt sätt med ekonomiförvaltning. Du har utmärkta svenska kunskaper i tal och skrift samt goda finska och engelska kunskaper. Som enhetschef ingår du i ledningsgruppen och har möjligheten att vara med och utveckla Nooga.

Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter. Vi på Nooga vet att branschen är krävande och därför är vi måna om att ta hand om våra anställda. Vårt mål är att ha branschens nöjdaste anställda och år 2019 fick vi Great Place to Work-certifiering och 2021 fick vi en andra plats bland Finlands Bästa Arbetsplatser i klassen för små organisationer. Vi tror att nöjda anställda gör att också våra kunder är nöjdast i branschen. 

Låter detta intressant? Sänd in din ansökan till rekry@nooga.fi senast den 30.5.2021. 

Platsen tillsätts när vi hittar rätt person för uppgiften! För tilläggsuppgifter, vänligen kontakta rekryteringskonsult Josefin Anderssén på e-post: josefin.anderssen@svennerstal.com eller tel. +358 50 341 3095.