Kirjanpito

Opas tilitoimiston vaihtamiseen

02.01.2023

Etkö ole tyytyväinen tämänhetkiseen kirjanpitäjään tai palkanlaskijaan? Siinä tapauksessa on ehkä aika tehdä muutoksia. Monet yrittäjät luulevat, että kun vaihtaa tilitoimistoa, se on tehtävä tilikauden lopussa. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa. Voit vaihtaa tilitoimistoa milloin vain!

Tilikauden lopussa on usein myös paljon muuta ajateltavaa ja luultavasti siitä syystä mitään muutoksia ei koskaan tehdä. Itse asiassa on helpompaa suunnitella muutosta hiljaisempaan aikaan vuodesta, jolloin sinulla on enemmän aikaa paneutua asiaan. 

 

Mitä kaikkea on sitten tehtävä tilitoimistoa vaihdettaessa?

 

Siirtymävaiheessa toimitat tilitiedot kirjanpidosta tilikauden alusta alkaen sekä palkkalaskelmien historian vuoden alusta alkaen. Tämän jälkeen voidaan aloittaa! Ei kuulosta erityisen vaikealta, vai mitä?

Käytännössä vanhan tilitoimistosi vaihtaminen meihin sujuu erittäin helposti. Voit aloittaa etenemällä seuraavien vaiheiden mukaan:

 

  1. Tee tarjouspyyntö. Lähetä tarjouspyyntö nettisivuillamme lomakkeella, jossa voit valita mistä palveluistamme olet kiinnostunut ja kuinka laajat tarpeesi ovat. Mitä tarkemmin pystyt kuvailemaan tarpeesi, sitä tarkemman tarjouksen voimme sinulle antaa.
  2. Odota tarjousta. Palaamme asiaan tarjouksella, minkä jälkeen voimme yhdessä sopia kuinka etenemme sopimuksen kanssa.
  3. Me huolehdimme siirtymisestä. Keräämme tarvittavat tiedot yritykseltäsi, edelliseltä kirjanpitäjältä sekä palkanlaskijalta. Lisäämme tiedot digitaaliseen taloushallinnon järjestelmäämme.
  4. Koulutus. Opetamme sinut käyttämään toimintoja joita tarvitset.

Pyydä ilmainen kustannusarvio tästä:

Ilmainen kustannusarvio

 

Jos et halua kysyä tarjousta saman tien, voit aina myös ottaa yhteyttä meihin. Tällöin voimme keskustella yhdessä siitä kuinka voimme auttaa yritystäsi pääsemään tavoitteisiin joita haluat sen saavuttavan. Pidä mielessä, että meillä on laaja osaaminen ja ulkopuolisena voimme saada paremman yleiskatsauksen, jonka avulla yrityksesi on mahdollista päästä uudelle tasolle.

 

Laske, mitä sähköinen kirjanpito maksaa yrityksellesi

Vaihda paperittomaan kirjanpitoon!