Rakennusala

SBS Team valitsi Noogan

01.10.2021

SBS Team on rakennusalan yritys, joka on erikoistunut betonin leikkaamiseen, timanttisahaukseen, hitsaamiseen ja teollisuuden huoltotöihin. SBS Team on perustettu vuonna 2012 ja sillä on 6 kokoaikaista ja 5 osa-aikaista työntekijää. Yritys toimii tällä hetkellä Pietarsaaressa, Vaasassa ja Kokkolassa, mutta toteuttaa projekteja myös muualla Suomessa.

Aiemmin, kun emme tehneet yhteistyötä Noogan kanssa, seurasimme yrityksen taloutta Excelissä. Kaikki oli manuaalista ja analogista. Raportoimme työtunnit paperilomakkeilla, jotka sitten laskutettiin. Me kirjaimellisesti kannoimme kaikki paperimme tilitoimistoomme. Se vei tietysti paljon aikaa, eikä siihen käytetystä ajasta voi laskuttaa, sanoo SBS Teamin toimitusjohtaja Robin Granlund.

Kun tajusimme, että on aika nykyaikaistaa työskentelytapojamme, neuvottelimme muutaman eri tilitoimiston kanssa. Kun tapasimme Noogan edustajat, huomasimme, että heillä heillä oli oman alansa tuntemuksen lisäksi myös syvempää ymmärrystä meidän liiketoiminnastamme ja siitä, mitä teemme. Meille tarjottiin konkreettisia kehitysideoita, Robin jatkaa.

Noogan palvelu on toiminut todella hyvin. Heiltä saa aina nopean vastauksen, ja jos kyseessä on asia, johon ei löydy suoraa vastausta, siitä otetaan selvää, ja palataan vielä saman päivän aikana. Nyt olemme aina ajan tasalla siitä, miten busineksemme sujuu. Meillä on varma tunne, että meillä on tilanne hallussa, sanoo Robin.


Tarjous uusille asiakkaille: Netvisor ilmaiseksi 3 kk

Etu kattaa Netvisor Core ja Professional pakettien kuukausimaksut ja palvelun avausmaksun.