Bokföring, Ekonomiförvaltning, Kirjanpito, Nooga, Taloushallinto

Yksi monipuolinen taloushallinto-ohjelmisto säästää aikaa ja hermoja

05.05.2022

PK-yrityksessä talousdata on yhtä tärkeää kuin suuremmissakin yrityksissä. Silti taloushallintoon ei haluta käyttää tuntikausia aikaa, vaan kaiken pitäisi toimia helposti ja joustavasti. Ratkaisu on yksi, monipuolinen ja tilitoimiston kanssa yhdessä käytettävä taloushallinto-ohjelmisto.

Netvisor on yksi monipuolisimmista kotimaisista taloushallinto-ohjelmistoista. Se soveltuu erinomaisesti pk-yrityksille, sillä se sisältää kaiken, mitä pk-yrityksen taloushallinnossa tarvitaan; laskutuksen ja kirjanpidon, budjetoinnin ja raportoinnin, matkalaskut, toiminnanohjauksen, asiakkuudenhallinnan, tuntikirjauksen ja palkanlaskennan sekä varastonhallinnan.

Nooga on Netvisor Premium Plus Partner

Netvisor soveltuu kaiken kokoisille yrityksille, sillä sen toiminnoista voi alkuun ottaa käyttöön vain tarvitsemansa ja laajentaa käyttöä yrityksen tarpeiden mukaan. Käytössä olevan ohjelmiston laajentaminen on huomattavasti helpompaa ja halvempaa kuin kokonaan uuteen ohjelmistoon vaihtaminen tarpeiden kasvaessa. 

Netvisoriin voi myös liittää lähes minkä tahansa muun ohjelmiston. Integraatiokumppaneita on jo yli 800 ja noin 200 ohjelmistoon on olemassa valmis, testattu integraatio. Netvisor on tunnettu mittavasta automaatiostaan. Ohjelmistointegraatioiden laatuun on panostettu siten, että myös niiden kautta tieto kulkee mahdollisimman automaattisesti.

Helppoutta arkeen yhdellä ohjelmistolla

Miksi sitten yksi, kattava ohjelmisto on parempi kuin monta eri tehtäviin erikoistunutta ohjelmistoa? Selkein vastaus on kaikenlainen helppous. Kun kaikki data, esimerkiksi laskut, luottokorttiostot, matkalaskut ja palkkatiedot löytyvät yhdestä ja samasta paikasta, on tiedon etsiminen ja sen analysointi vaivatonta. 

Palkanlaskenta ja varastonhallinta samassa järjestelmässä kirjanpidon kanssa helpottaa merkittävästi monia talouden hallintaan liittyviä tehtäviä ja parantaa myös talouden seurattavuutta.

Helppoutta tuo myös se, että yhdellä kirjautumisella pääset hoitamaan kaiken yrityksen talouteen liittyvän. Sinun ei tarvitse kirjautua erikseen useaan eri ohjelmistoon tai nettipankkiin hoitaaksesi viikoittaiset talousrutiinisi. 

Monipuolisen ohjelmiston etuja on myös se, että kaikki käyttäjät voivat etsiä tarvitsemansa tiedon itse. Jokainen voi laatia itselleen mieleisensä koostenäkymän, josta löytää yhdellä silmäyksellä itselle tärkeät tiedot.

“ Helppoutta tuo myös se, että yhdellä kirjautumisella pääset hoitamaan kaiken yrityksen talouteen liittyvän. ”

Ani Rumpu, Content Specialist, Visma Finland

Toinen selkeä hyöty on datan oikeellisuus. Kun kaikki tieto tulee joko sähköisenä ohjelmistoon tai kirjataan vain yhden kerran, pysyy data puhtaampana ja tarkempana. Esimerkiksi työntekijöiden tuntikirjauksia, laskujen sisältöä tai asiakkaan tietoja ei tarvitse kirjata useita kertoa, useisiin eri paikkoihin, jolloin näppäilyvirheiden mahdollisuus pienenee.

Kolmas etu on yrityksen ja tilitoimiston yhteiskäyttöisyys. Kaikki tieto on avointa. Kirjanpitäjällä on koko ajan ajantasainen näkymä siihen, mitä yrityksessä tapahtuu. Mitä laskuja pitää laittaa tänään maksuun, mitkä tiliöinnit pitää tarkistaa ja mitkä viitesuoritukset kohdistaa. Yrityksessä puolestaan nähdään ajantasaisesti, mitä tilitoimistossa on tehty. Eikä jokaisen raportin tai tiedonjyvän perään tarvitse soittaa, kun ne voi katsoa itse ohjelmistosta. Yhteiskäyttöinen ohjelmisto mahdollistaa myös talouden tehtävien jaon yrityksen ja tilitoimiston välillä juuri siten kuin yritykselle parhaiten sopii.

Automaattista ja mobiilia talouden hallintaa

Jo 20 vuotta markkinoilla ollut Netvisor on alusta asti panostanut vahvasti kirjanpidon rutiinien automatisointiin. Netvisorilla onkin alan pisimmälle vietyä automaatiota ja robotiikkaa, joiden avulla monet arkirutiinit voi jättää huoletta ohjelmiston tehtäväksi. Toimitusjohtaja voi itse keskittyä ohjelmiston tuottaman datan hyödyntämiseen ja yrityksen kehittämiseen. 

Netvisor mobiilisovellus vapauttaa kiireisen toimitusjohtajan työpöydän äärestä. Mobiilisovelluksella on helppo hyväksyä ja maksaa ostolaskut, tehdä tuntikirjaukset ja matkalaskut sekä seurata talouden tunnuslukuja. Sen avulla kuitit on helppo tallettaa heti ostotapahtuman jälkeen, jolloin yhtään tositetta ei pääse hukkumaan ja kirjanpito pysyy ajantasaisena läpi vuoden.

Netvisorissa on panostettu merkittävästi palveluiden helppouteen. Ohjelmiston käyttöönotto tapahtuu periaatteessa muutamassa päivässä. Eniten aikaa menee pankkiyhteyksien yms. avaamiseen. Integraatiokumppaneiden ohjelmistojen käyttöönottoon on tehty valmiit mallit ja osan ohjelmistoista saa käyttöön yhdellä napin painalluksella.

Lue lisää Noogan tarjouksesta uusille perustuneille yrityksille: Tarjous vuonna 2022 perustetuille yrityksille: Netvisor Professional-paketti vuodeksi käyttöön ilmaiseksi

Lue lisää Netvisorista: Netvisor

Written by: Ani Rumpu -Content Specialist, Visma Finland