Hei pienyrittäjä!

Haluaisitko tehdä arjestasi helpompaa ja huolettomampaa? Meillä on ratkaisu, jonka avulla nykyaikaistat yrityksesi taloushallinnon, sanot hyvästit kuittirumballe ja voit keskittyä enemmän omiin töihisi ja sinulle rakkaisiin asioihin. Briox on helppokäyttöinen laskutus- ja kirjanpito-ohjelma, jonka avulla hoidat kirjanpitoasiat sujuvasti missä ja milloin tahansa.

Briox on uusi, helppokäyttöinen laskutus- ja kirjanpito-ohjelma, jonka avulla hoidat yrityksesi kirjanpitoasiat helposti ja huolettomasti. Helppokäyttöinen puhelinsovellus mahdollistaa työskentelyn missä ja milloin tahansa.
Luo ja lähetä myyntilaskuja
Käsittele maksut ja vahvista ostolaskut
Skannaa, lähetä ja säilytä kuitit
Pysy ajan tasalla yrityksesi taloudesta

Palvelupakettimme

 

No worries

Kuukausittainen tai kvartaalittainen kirjanpito
Brioxin digitaaliset ratkaisut
Mobiilisovellus
0-20 tositteita
Sujuva käyttöönotto
Helppokäyttöinen
Ei aloituskuluja
Briox Academy koulutus
Helppo tilata
Uutiskirje

Alk. 79 € / kk

Tilaa

  • Palkka 25 €/kpl
  • Lisätosite: 2,33 €/kpl

 

Grow together

Henkilökohtaisen asiantuntijan palvelut
Kuukausittainen kirjanpito
Brioxin digitaaliset ratkaisut
Mobiilisovellus
0-40 tositteita
Sujuva käyttöönotto
Helppokäyttöinen
Ei aloituskuluja
Briox Academy koulutus
Helppo tilata
Uutiskirje

149 € / kk

Tilaa

Näin se toimii

Kun tilaat No worries- tai Grow together -palvelupaketin meiltä, otamme sinuun yhteyttä ja toimitamme selkeät ohjeet Briox-kirjanpito-ohjelman käyttöönottoon. Saat samalla tunnukset, joilla voit käyttää ohjelmaa sekä tietokoneella että mobiilisovelluksessa. Pakettiin sisältyy myös pääsy Briox Academy -koulutuksiin, joiden avulla voit syventää taitojasi ohjelman käyttämisestä. Lataa tarkempi Briox-esite tästä.

Heräsikö sinulle kysymyksiä palvelupaketeistamme? Asiantuntijamme Anna Pajunen vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiisi sähköpostitse: anna.pajunen@nooga.fi, tai puhelimitse: 0406159030