Taloushallinto, Tapahtumat

Taloushallinnon ulkoistamisen hyödyt (webinaaritallenne)

02.02.2021

Katso webinaaritallenne taloushallinnon ulkoistamisesta.

Ulkoistuksen kautta taloushallintoon joustavuutta ja ketteryyttä – Asiantuntijamme kertovat videolla ulkoistuksen hyödyistä ja yrityksellesi sopivasta palvelutasosta. Katso tallenne!

  • Ulkoistaminen mahdollistaa keskittymisen ydinliiketoimintaasi
  • Kustannusten ennakoitavuus paranee
  • Saat käyttöösi laajan osaamiskokonaisuuden
  • Resurssointiin ja toimintojen jatkuvuuteen liittyvät riskit pienenevät

Pyydä maksuton kustannusarvio taloushallinnon ulkoistamisesta sivun lopussa löytyvällä laskurilla. Taloushallinnon palvelut kannattaa aika ajoin kilpailuttaa ja selvittää, mitä palveluita juuri teidän yrityksenne tällä hetkellä tarvitsee.


Tarvitseeko yrityksesi kasvu lisää asiantuntijoita? Ota avuksesi osa-aikainen ulkoistettu talouspäällikkö (CFO) tai controller. Tämä vaihtoehto on joustava ja edullinen niille, jotka tarvitsevat avukseen talouden asiantuntijaa. Työtehtävät muotoillaan yrityksen tarpeiden mukaan.

Osa-aikaisen tai tilapäisen Controllerin ja Talouspäällikön käyttöä voi kokeilla esimerkiksi muutamana päivänä kuukaudessa. Toimeksiantoa voi joustavasti muuttaa ja muokata sisällöllisesti sopivaksi tarpeen mukaan.

Katso tästä kaikki taloushallinnon palvelumme.


Webinaarin keskustelijat:

Timo Räsänen on toiminut neljällä eri toimialalla, ja työssään hän on perehtynyt kattavasti suomalaiseen yrityskenttään. Digitaaliset työkalut ja fiksummin tekeminen ovat kaiken keskiössä. Noogan asiantuntijana hän esittelee, miten useista henkilöistä koostuva talousosasto voidaan ulkoistaa kokonaisuudessaan.

timo-räsänen-nooga

Ville Hautalalla on monipuolinen kokemus taloushallinnon kentältä. Ville on toiminut niin ulkoistamispalveluiden tarjoajana, kuin niiden ostajana toimiessaan yrittäjänä. Molemminpuolinen kokemus varmistaa asiakkaan tarpeiden huomioimisen ja tehokkaiden prosessien käyttöönoton.

Laske ulkoistamisen hinta

Palkkojen määrä kuukaudessa
Ostolaskujen määrä kuukaudessa
Myyntilaskujen määrä kuukaudessa
Kuittien määrä kuukaudessa